Ett litet försök...


... till att "scrappa".
Jag känner att jag inte riktigt har kläm på det. Vilken/vilka bilder ska man välja, vad ska man skriva och hur "ska" layouten egentligen komponeras ihop?

Jag går lite på känsla och tackar datorn för hjälpen. Tycker att det är lättare att scrappa digitalt (går ju att ändra färger lite hursomhelst och det blir inga fula limrester på fel ställe) men samtidigt tycker jag att det är charmigare med "riktig scrapbooking".

Men för en nybörjare som jag passar det bra att bara tycka på "delete" när något blir fel ;-)

Allt på bilden är från olika kit med  freebies som jag samlat på mig, önskar att jag kom ihåg var jag fått tag på allt så att jag kunde länka. Kanske någon annan känner igen t.ex. pappret?
Postat av: Mia
URL: http://www.kiiromi.se 2011-02-09 / 09:57:46

Supergulligt! Själv älskar jag att pyssla med kort och papper men är ingen äkta scrapper...än ;)Kram Mia


Postat av: Lillstrumpan
URL: http://www.thenorp.blogspot.com 2011-02-09 / 12:40:37

Vad fint! Smart att scrappa på datorn, det måste jag prova :)


Postat av: Joanna
URL: http://craftandchocolate.blogspot.com 2011-02-09 / 17:48:41

Tycker layouten var riktigt snygg. Det finns inga måsten inom scrap. Gör som du känner för. Jag brukar ta ett foto, ett passande bakrundspapper och sen väljer jag allt eftersom. Jag komponerar inte en skiss innan heller. Ju mer man håller på ju bättre blir man. Kolla på andras alster! Och på craftgossip finns ofta inspiration om scrap (+ massa annat)


Postat av: Frk pyssel
URL: http://pysselmama.blogspot.com/ 2011-02-13 / 23:13:14

Jättesött! Jag har tänkt att jag ska prova på något sånt någon gång.. ja det är vädlgit mkt jag tänker prova på känner jag, känns som att jag skriver det i var och varannan blogg :-DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥