Agaist the wind.

420313-76Vi har lånat  en serie som heter "Against the wind" på biblioteket, vi fastnade framför teven igår och var tvugna att se klart på hela första skivan fast klockan var jättemycket.
 
Den handlar om Mary från Irland som ska försöka sno tillbaka en ko som soldater tagit ifrån hennes familj, hon blir upptäckt och skickas på ett sju års långt straff till Australien. Hursomhelst så är den jättebra och jag kan rekommendera den varmt.







Grattis!

Idag fyller min bästa Mike år. 28 stycken sådana :) Puss till dig.

420313-74

(haha jag har bara paint på denna dator, men man får göra det bästa av det man har )

Historien om Familjen Karamell.

Jag hade trist igår så jag satte ihop lite bilder jag tagit när jag spelat sims ;) Och föresten så upptäckte jag nu efteråt att det var lite slarvfel i texterna, men jag orkar inte ändra, så ni får helt enkelt stå ut.

420313-72

Bebisen fick heta Madicken.

420313-73

420313-73

Fortsättning följer....
nångång när jag orkar fixa ihop resten av bilderna plus spela lite mer.

Kittyspel.

420313-69Oj jag glömde. Titta vad jag har för spel- Hello Kitty Roller Rescue till datan. Men jag måste vänta tills imorgon innan jag kan spela det för vi har lånat ut våran joystick och får den åter imorgon. Försökte spela utan men det var översvårt.











Pandurosaker.

Idag var jag på Panduros outlet och köpte detta, plus lite magneter. Får se var jag gör av det.

420313-70

The Sims 3.

Sen några dagar tillbaka så står det lite mer information på Sim 3-hemsidan. Jag lääängtar till det släps men tyvärr kommer min dator antagligen inte orka med det. Går trögt med Sims 2 och tar evigheter att ladda, kan bara tänka hur det kommer bli med trean. Buuhuuu.

Missa inte detta!

Bor du i Malmö eller i närheten och gillar Panduro så måste du besöka Panduros outletbutik (om du inte redan gjort det). Dom har inte allt men det dom har är mycket billigare. Dom har t.ex. såna fina scrap-papper för 3 kr/st, pärlor och sånt man kan göra smycken av men även lite tyger.

Problem.

Idag har det varit för varmt ute för att jag ska kunna tumvantar men alldelles för kallt för att vara utan dom. Dagens i-landsproblem typ, eller så går det att lösa rätt enkelt genom att köpa tunna fingervantar.

Sjukt.

Klockan är över sex och det är inte mörkt ute än... Jag har helt glömmt bort att det är middagsdags, annars brukar det ju liksom vara mörkt ute när jag äter middag.

Regnbåge.

Idag har det varit sååå fint väder här. Och titta vad jag såg när jag var ute. Försökte hitta skatten vid regnbågens slut... men tyvärr hittade jag den inte. Kanske var den inte menad för mig ;-)

420313-66

Vi har fått BARNBARN!

Det var ett tag sen nu, anledningen att jag inte har haft så mycket att skriva om här är att jag befunnit mig i en heeeelt annan värld, nämnligen sims-världen.

Hahaa och mycket har hänt ska ni veta. Ta bara en titt på bilden nedan, Sims-jag och Sims-Mike, vi har inte bara hunnit få FYRA barn, varav två av dom är tvillingar (Tor och Doris) men vi har också hunnit bli riktigt gamla. Kolla bara in det gråa håret. Dom är så lyckliga, de har precis firat guldbröllop och igår lyckades de gifta bort sitt sista barn, Tor. Tro det eller ej så har de fått en hel drös med barnbarn. Nu ska jag bara se till att gifta bort dom också så Sims-vi kan få barnbarnbarn. Ojoj.

420313-65
(Namnet som är skiver med stora vita bokstäver är våra barn, namnen i lite mindre lila text är deras respektive)

JAG ÄR GALEN!

Hahaha, i The Sims 2. Jag spelar typ hela tiden och när jag inte gör det så tänker jag på vad jag ska göra nästa gång jag ska spela. Vem jag ska gifta bort med vem, vem som ska skaffa barn med vem och såvidare. Tragisk men kul ;-) Haha.

Och appropå The Sims 2 så vill jag väldigt gärna ha Året Runt- expasionen. Varför önskade jag mig inte i julklapp typ?

Kort till mormor.

Jag och grannflickan gjorde kort till våra mormödrar. Hihi, här är det som jag skickade till min mormor. Det är så kul att göra kort till folk. Jag tycker nog att det är roligare att göra dom än vad mottagaren tycker att det är att få dom.

420313-63

Tappad vante.

Jag stör mig. Idag när jag var på H&M så tappade jag min ena vante som jag typ precis stickat klart. Inte hela världen egentligen för jag har mer av samma garn, men det hade jag ju tänkt skulle räcka till ett helt nytt par. Buuhuu.

Har du tappat en vante? Kolla in den här bloggen. Kanske har någon hittat den ;-)

Rolig sak, på konstigt ställe.

Ibland hittar man roliga saker på dom konstigaste ställerna. Dett hittade jag på Lidl idag. Och jag köpte klippdockorna som hette "Vi är prinsessor". Hihi.
 
420313-62
(bild från Lidl)

Godast.

420313-61

Nu har vi snart mumsat i oss en hel ananas här hemma. Inte så konstigt, vi fick tag på ett riktigt söt och saftig exemplar. Haha.

Superdupersöta och braiga saker.

Hittade en kul sida, nämnligen denna. Mina favoriter:

--> Denna rymdväska.
--> Hallonörhängen.
--> Jättesöta hårnålar med fäglar på.
--> Söt mini-poster
-->  Frukt och grönskaks stickers
--> Jättetjock och söt nalle.
--> Flickmagneter.

Mera dockhus.

Ja, här finns fler fina dockhus.
 
--> Denna sida har fina dockhus men också jättefina möbelset samt en familj som kan bo i huset.
--> Här finns massor av superfina möbler till dockhuset, dyra men fina.
--> Duplo har jättefint dockhus med massor av tillbehör, passar även yngre barn.
--> Lundbys dockskåp, finns i olika varianter. Som Småland eller Stockholm.
--> Eller vad sägs om Pettsson och Findus hus.

Eller varför inte bygga ett själv?

Så jäkla sött.

Vi var och kollade lite i affärer idag och titta vad jag hittade, väldens finaste dockhus. Affären heter Harald Nyborg, vi har gått förbi just denna affär massor av gånger och jag har alltid tänkt att dom bara har massa tråkiga verktyg.

Detta underbara dockhus hade t.o.m. en vind (!) och om man ville kunde man köpa till ett set med möbler såsom säng, soffa, matbord och kök. Ett sådant hus var min dröm som liten, nästan så att jag skulle kunna köpa det nu, fast jag är vuxen.

420313-60



Varför har jag ingen dotter i 6-7 års åldern som jag kan köpa det till? Hm, antagligen för att jag är lite väl ung för att ha det MEN ändå.

Dricka kiss?

Vår sexåriga granne sa detta till mig förut idag.

Hon: Vet du en sak...
Jag: Nä vadå?
Hon: Förr i tiden fanns det ju inget vatten så då drack alla människor kiss.

Var tusan har hon fått det ifrån undrar jag?

Loppis.

Jag vill ha sommar och befinna mig på mammas landställe och gå på massa loppisar. Det är så KUL. Lätt att jag ska göra det i sommar!

Pippi, Barbie, Askungen och gänget.

Jag har hittat fler klippdockor. Hur kan det vara så kul att sitta och leta efter det egentligen? Hursomhelst så kommer här en lista med länkar.

--> Klippdockor ur olika veckotidningar

--> Massvis av klippdockor ur serier som t.ex. Barbie, Sailor Moon, Tom & Jerry, Kalle Anka och många andra, kolla in själv.

--> Klippdockor genom tiderna... massor.

--> Pippi tillsammans med sin apa.

--> Askungen

--> Stardoll om du inte har skrivare eller om du helt enkelt tycker att det är kul att klä kändisar.

Ja nu vet ni vad jag har sysslat med denna spännande lördagskväll :-)



rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥