Fjärilsarmband


Jag har satt ihop ett enkelt litet armband med rosa pärlor och en söt fjäril. Eftersom det var en present så sydde jag en liten påse till armbandet utav "tyll-tyg", hm, heter det så? Sånt här menar jag iaf.

För att göra det ännu lite lyxigare fäste jag ett hjärta där det står "made with love", en liten ros och knöt ihop det hela med ett sidenband.

Sova gott.

(produktbild lånad från jysk.se)


Titta ett så fint påslakanset av Catalina Estrada!
Det bästa av allt är att det är mitt :-) Jag såg setet i ett reklamblad från jysk och bestämde mig för att jag nog måste önska mig det i födelsedagspresent. Fast sen råkar det vara så att jag inte fyller år förens om en månad och erbjudandet gällde ju nu, så då var jag tvungen att köpa det nu helt enkelt.

Nu funderar jag om jag ska plåga mig själv och slå in setet i ett paket och öppna det först på min födelsedag (det är ju så kul att öppna presenter). Jag gav mig själv lite tid att klura på den frågan och passade på att tvätta påslakanet så lännge, för jag vill hursomhelst att det ska vara redo att använda när jag väl öppnar paketet (om jag inte bäddar med det redan nu dårå). Jag får fundera vidare på det dilemmat ett tag till ;-)

Här nedanför ser ni en gammal bild som ni kanske sett på min blogg tidigare. Det är min söta ugglekruka och där i bakgrunden skymtar en affisch som jag tycker om väldigt mycket och även den (precis som påslakanet) är illustrerat av just Catalina Estrada. Jag tror att jag skulle kunna fylla hela mitt hem med saker som hon gjort.


Fröken Gris.


Jag håller på med en beställning och fick önskemål om att en liten gris gärna fick finnas med. Jag är inte klar ännu med hela beställningen men jag tänkte passa på att vissa en liten tjuvkik. Ett litet "porträtt" av Fröken Gris. Visst är hon söt med den lila rosen i "håret" :-)

Ny pysselstafett med jultema!
Stina kommer anordna ännu en rolig pysselstafett i år! Denna gång med jultema. Om man vill vara med och bidra med pyssel kan man nu anmäla sig på Stinas blogg. Jag har varit med i alla hennes tidigare stafetter så självklart måste jag ju vara med även i denna ;-)

Om man känner att man inte har pyssel att bidra med men gärna följer stafetten ändå, är det helt okej såklart. Det hela startar någongång i slutet på oktober/början på november. Om ni följer min blogg så lovar jag att tala om när det är dags så att inga roliga julpyssel från stafetten missas.


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥