Färgglatt julpynt

 
Hoppas ni haft en mysig jul! Jag skulle egentligen skriva detta inlägg innan jul och passa på att önska er god jul men så hanns det inte med. Här kommer det istället ;)
 
I granen i år hamnade en del av det papperpyssel jag skrev om i det förra inlägget. Tillsammans med fina påfåglar som jag fyndade på Indiskas rea förrförra året, cupcakes och rosa kulor som jag köpte på förra årets rea.
 
I år hann jag med att reashoppa julpynt redan innan julafton, det blev dom blåa kulorna med paljetter på från Indiska. Ska se om jag hinner handla ännu lite mer pynt, det är så kul att ta fram det året efter när man nästan hunnit glömma vad man köpte för pynt.
 
Jag gjorde ett instagramkonto igår, så om ni vill får ni gärna följa mig där. Stj3rnfall heter jag eftersom stjernfall var taget. Finns inte så mycket att se än men jag la till två bilder iaf, så det inte skulle vara helt tomt :P
 
 

Tips på fint papperspyssel.

 
 
Andra advent idag och om man inte tidigare julpysslat något så passar det ju fint att göra det idag... om man vill. Detta tips är superenkelt och kul. Och barnvänligt, om man bara har ett barn stort nog att använda en sax.
 
Jag har skrivit ut lite olika gratispyssel jag hittat på internet, bl.a två söta julstugor och en ängel som egentligen är till alla hjärtans dag men jag tyckte den var rätt julig. Funderar på om dessa saker kanske ska få hänga i granen sen...
 
Länkar till dom olika sakerna hittar ni i mitt pinterestalbum "free printables". Ett annat passande album på min pinterest är "christmas love" där samlar jag bilder på julpyssel, julmat, julpynt och annat som har med JULEN att göra!
 
 

Ugglebörs

 
 
För inte så länge sedan fyllde jag år och då fick jag denna supersöta uggla i present. Den använder jag nu som min plånbok.
 
Jag har i flera år använt en annan börs som plånbok men tänkte för ett par månader sedan att jag skulle vara lite vuxen och köpte därför en riktig plånbok. En rosa med  hello kitty på. Men det där med vuxenhet är nog inte min grej. Hur praktiskt det än må vara med fack för kort, mynt, foton och sedlar så trivs jag nog ändå bäst med en börs.
 
Därför blev jag superglad när jag fick denna söta uggla! ♥
 
PS. Skulle du vilja ha en likadan så råkar jag veta att den är köpt på TGR.
 
 


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥