Tiger.

(papperspåsen man fick hade fint tryck, en flicka (eller är det en pojke?) med en tiger - mycket passande eftersom affären heter just Tiger.)

Idag har jag för första gången på länge köpt något annat än bara mat och sådant. Hihi. Var på en nyöppnad dansk affär men jag hade lite bråtttom (plus att det var smockfullt i den lilla affären) så jag hann inte kolla igenom ordentligt. 

Lyckades iaf hitta lite garn där, inget superfint men jag kunde ändå inte låta bli att köpa det, förutom det köpte jag det här smyckesskrinet (perfekt för jag behövde ett) och lite kryddor. 


(smyckesskrinet har grön innansida, hihi solen sken en massa när jag fotade därav dom skumma färgerna. )

Fem saker.

Listor är ju sååå kul att svara på, jag kan helt enkelt inte låta blir. Hittade denna hos Emma :-)

Fem saker i frysen.
* Majs
* Ost
* Glass
* Wookgrönsaker
* Iiiiis.

Fem saker i garderoben.

* Massa tröjor. Lila, vita, rosa, gröna, ja osv
* Några byxor, fast inte så jättemånga
* Underkläder
* Koftor, ett par stycken.
* Raggsockor

Fem saker i bilen (exlusive bakluckan)
Jag har ingen bil men vi kan låtsas att jag har en. Då hade jag haft dom här sakerna däri:
* En karta. Gärna på hela världen så man kan hitta vart man än ska.
* Ett mjukisdjur som hade passat bilen till mig när jag inte satt i den men också vara till sällskap när jag väl var i bilen.
* En rattmuff i rosa eller lila.
* Karameller.
* Sådanadär saker med sugproppar som man sätter på rutorna för att skydda mot solen. Gärna med fint mönster.

Fem saker i handväskan
* Bibliotekskort.
* Virkning (ifall jag hamnar någonstans där det är tråkigt, då brukar jag ta upp och virka lite)
* HelloKitty-plåster. Man vet aldrig när man behöver dom.
* En liten ask med vit och svart tråd och en nål.
* Hårsnoddar.

Bad och guldkant på vardagen.



Ett bad med massa skum, Leilas Guldkant på vardagen och drömmar om fjärran länder. Perfekt syssla en söndagseftermiddag. Nu dags för en cykeltur och andas in lite höstluft. Äventyren får vänta... eller kanske inte.

Vintage rose.


Den här rosen bor på våran balkong tillsammans med sina kompisar. Den är fin och jag tyckte den förtjänade att bli ompysslad lite och på det viset blev den här bilden till. Lagom romantisk. Hihi.

Nya koppar.


Idag köpte jag nya koppar, ibland hittar man preciiiis det man letat efter. Det bara står där i affären och väntar på en. Ja, så var det med dom här bruna kopparna.

Tidigare har vi haft liknande dom här från IKEA, helt värdelöst utan öra när man ska dricka te. Jag ska nog inviga dom nya med en varm kopp choklad. Wiiiie.

PS. ignorera smulorna på bordet, haha, glömde torka av ;-)

Jag är kär i Huckleburry Finn.



Hahaha, vad töntig jag är. Lånade Huckleburry Finn och hans vänner på bilbioteket. 4 DVD-skivor, nu har jag jag sett nästan alla avsnitt. Men han har ju världens sötaste glugg mellan tänderna... så vad ska man göra, kan inte annat än titta på det ;-)

Gulligaste elcykeln i stan.


Idag såg jag den här stå parkerad utanför en affär. En elcykel, så sööööt. Tyvärr kan man inte se hur söt den egentligen är eftersom bilden är tagen med min mobilkamera. På den var det massa japanska tecken i blått och rosa. Varför är allt från Japan så sött? Dom lyckas t.o.m. få en tråkig cykel till att se supersöt ut, det är skickligt.... Gaaah.

Jag gillar Kitty.



Hihi, ja om någon nu skulle ha missat det ;-) Det här är från början en klocka, köpte den för tio kronor i en krimskramsaffär i Katrineholm. Efter bara någon vecka upptäckte jag varför den var så billig- klockan gick inte som den skulle, för varje timma gick den mer och mer fel. Hihi, vilken värdelös klocka. Men onödig att slänga något som är fint för ögot att titta på. Jag tog bort visarna och ersatte urtavlan (heter det så?) med ett bokmärke på Kitty när hon flyger i sitt flygplan.

7 finfina bloggar!



Den här fina utmärkelsen fick jag av Glitterögon, tack snälla :-)



Reglerna är följande:

1 Vinnare/nominerade kan lägga in loggan på sin blogg.
2 Länka till personen som nominerade dig.
3 Nominera 7 andra bloggar.
4 Länka till de bloggar som du nominerar.
5 Lämna ett meddelande hos de bloggar du nominerar.

Okej då ska jag försöka nominera 7 stycken... Ingen speciell ordning :-)

 UnderSolenJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes         

NergårdsEmmaJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes         


IDAJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes         

WeeWonderfulsJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes        


OdlingspysselJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
         
PysslaMeraJellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes         
Glitterögon JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes        

Virkad bebismössa.



Igår blev jag klar med denna bebimössa. Söt tycker jag  :-) Den är virkad i garnet Alpaca och mönstret kommer från en bok jag lånat på biblioteket (Stora Virkboken av Jeanette Jovik Skarpmo). Det finns en tillhörande tröja också men jag tror inte jag kommer virka den och för övrigt hittade jag inget kul i boken, fanns mest virkade dukar och lite sånt.


(På den här bilden ser man mönstret lite bättre)

Snart slut.


Nu är den här dagen snart slut. Såhär spenderar jag dom sista timmarna av den. Godaste yogi-tet i koppen och virkning som ska bli en bebismössa. Inte så tokig avslutning på dagen faktiskt.

Idag är inte min dag.



Nä idag känns det som att ingenting går min väg. Först och främst är jag förkyld och sov inte alls gott inatt, sen kom jag på att jag skulle tvätta när det redan gått 30 minuter av tvättiden, packade snabbt ihop grejorna som skulle tvättas, då upptäcker jag att tvättmedlet är slut. Super, skynda till närmsta affär och sen snabbt ner i tvättstugan nästan en hel timme sen. Var helt hundra på att någon tagit tiden men liiite tur får man ju faktiskt ha :-)

Sötaste sovställningen...

Virkade pulsvärmare.



Igår gjorde jag klart mina första pulsvarmare, gjorda efter det här mönstret. Jag är sådär nöjd men dom var iaf kul att virka :-) Hade gärna virkat fler men jag vet inte riktigt vem jag skulle ge bort dom till. Kanske får göra fler till mig själv helt enkelt.

En sim.



Jag tänkte visa en sim jag gjorde för ett tag sedan till en tävling som jag tillslut aldrig orkade vara med i. Man skulle göra en så snygg tonåring som möjligt, det här var pappan man hade att utgå från, han var ingen skönhet precis ;-)

PuriCute


På den här sidan läste jag om puricute.com, där kan man själv göra bilder som den jag gjort :-) Wiiie, det är så kul, jag älskar söta saker.

Huh, jag är skadad.



Jag  hackade grönsaker och plötsligt sa det  swooosch så slant jag och skar mig i fingret och det bara sprutade blod....
 
Haha, nä jag bara ljuger (ser ni inte jag har fingrarna i kors ;-) ) det sprutade inte alls, det kom knappt något blod. Pyttelite typ men jag missar inte en chans att sätta på sött Kittyplåster.

The Sims 2 - Livet i lägenget

För ett bra tag sedan installerade jag The Sims 2 - Livet i lägenget men jag har inte haft lust att spela så mycket senaste tiden men nu har det äntligen blivit av. Tänkte att ni skulle få följa med till Belladonnabukten, staden som kommer med expansionen Livet i lägenhet. Såhär ser stan ut:



Nu när ni vet på ett ungefär hur stan ser ut så ska ni få bekanta er med Aimee, hon har nyligen varit och kollat på en lägenhet i stan och är intresserad av att flytta till dom finare delarna av stan.



Några dagar efter visningen ringer hyresvärden henne och säger att lägenheten är hennes om hon vill ha den. Perfekt, nu ska det bara skrivas kontrakt och sen flytta in.



Efter några dagar har hon hunnit packa upp det mesta.



Eftersom Aimee flyttat till dom finare delarna av stan är hyran inte helt gratis och ung som hon är har hon inte hunnit skaffa sig något välbetalt jobb ännu. Hon bestämmer sig för att leta efter en rumskamrat, i tidningen finns massa annonser.



Aimee fastnar för den här tjejens annons.



En DJ måste ju ha massor av kontakter, perfekt tänker Aimee som kan behöva en och annan vän i den nya staden.



Michelle hade inte kunnat komma mer lägligt, bara någon dag efter hennes ankomst är det nämnligen dags att betala första hyran. Vilken lättnad.



Sådär det va alla bilder jag hade den här gången, kanske kommer det en fortsättning :-)

Pastej är det gott?

Jag tänkte göra pastej, vegetarisk pastej. Jag har aldrig tidigare gjort det mest pga ordet pastej i sig låter ganska motbjudande. Måste vara ett av dom fulaste orden som finns. Haha. Hursomhelst så har jag inga bra recept. Fick ta google till hjälp, fick upp ett som jag ska testa. Får se hur det blir.

Virkade tofflor.


Igår blev jag klar med mina tofflor, dom blev söta tycker jag :-) Här finns mönstret men jag bytte ut knapparna som ska sitta på sidorna med små virkade blommor istället. Tofflorna är virkade i garn från Stoff och Stil och det vita är restgarn och har inte den blekaste om var det kommer ifrån.

Och jag lovar man känner sig som en söt liten ballerina i dom, wiiie.

Glada pluttar.



Jag sitter här med två överlyckliga marsvin. Dom fick precis nyplockade maskrosblad och gräs. Tänk att något så litet kan göra någon så glad... åh ibland vill jag krama ihjäl dom. Fast det ska jag nog försöka att hålla mig från att göra ;-)

Handlat garn.


Idag var jag iväg till Stoff och Stil. Dom har billigt garn och jag kände för att testa det (egentligen är det helt onödigt att köpa nytt med tanke på hur mycket jag har liggandes här hemma men,men), köpte också en sprättare och lite knappar. Mat till marsvinen i djuraffären och shampoo på Rusta (intresseklubben antecknar).

Självklart började det spöregna på vägen hem och ännu självklarare var att jag glömt regnponchon. Skulade under ett träd men orkade inte stå där mer än tio minuter, var ändå så nära hem tänkte jag men när jag kom hem var jag såå blöt, som om jag ställt mig i duschen med kläderna på.

Laga.


Här har jag tillbringat min kväll, framför symaskinen och lappat en massa byxor. Mike envisas med att använda dom tills dom faller itu, haha. Så nu har jag satt lappar lite överallt, ser väldigt kul ut.

Laga trasiga kläder är inte det roligaste som finns så nu ska jag istället dricka te och leta fram nåt roligt jag kan sticka eller virka. Tjohooo.

Pannband klart.



Fick inte till något bra kort på det dock, tycker jag ser muppig ut i alla slags huvudbonader men jag hoppas iaf att den ska värma mina stackars öron... Väldigt kul och enkelt att sticka och det går inte alls åt mycket garn. Känner du för att sticka så kan jag helt klart rekommendera det. Här finns beskrivning.

Fåglar och vacker himmel.



Härom dan tog jag den här bilden från våran balkong. Det ser fint ut men det var inte riktigt så fint och stämningsfullt som man skulle kunna tro.

Jag stör mig lite på en sak, klickade när fåglarna var mitt på himlen men kameran reagerade lite segt så dom hann nästan flyga ur bild... men bara nästan.

Pannband.



Åh ääääntligen, har inte kunnat ladda upp bild på flera timmar. Störigt!

Jag tänkte visa pannbandet jag håller på med nu. Bildem blev tyvärr inte så bra plus att jag hunnit rätt mycket till sen jag tog kortet men man ser ju ungefär hur det kommer se ut. Hoppas det sitter skönt, jag har alltid problem men att pannband glider av öronen och då är ju liksom hela poängen borta med att ha det på sig. Jaja ;-)

Citron


För ett tag sedan planterade jag några citronkärnor, bara på skoj liksom för att se om det skulle bli något. Och titta! :-) Ska bli spännande att följa den (dom rättare sagt för jag platerade fyra stycken).

HelloKitty -pyssel

I den här bloggen läste jag om att HelloKitty nu mera finns även som tidning.

Självklart var jag tvungen att kolla in den här tidningen. Inte så mycket kul läsning tyvärr (om man inte är i 6-7års åldern) men där emot fanns det massa söta bilder på HelloKitty. Perfekt tänkte jag och började klippa itu tidningen.

Dessa små söta bilder klistrade jag på en bit kartong och satte en magnet på baksidan och vips så blev dom fina kylskåpsmagneter :-) 



Baksidan på tidningen var jättefin, Kitty i indiskt tema (eller kanske thai), hursomhelst så satte jag bilden i en guldig ram jag hittade hemma och har den fått äran att pryda köksfönstret :)

Man på balkong...

När jag kom in i vardagsrummet stod det en man i höjd med våran balkong (bor på tredje våningen). Gissa om jag blev rädd. Haha men han skulle bara banka lite på stuprännan eller något sådant. Tänk om jag var en gammal tant då kanske jag hade blivit så skrämt att jag fått en hjärtattack eller så. Hm...




PS. Jag är lite dålig på att uppdatera nu, tycker ni inte det? Men jag har helt enkelt inte så mycket kul att skriva om och jag har ingen lust att skriva om tråkiga saker. Hihi.

Hello Kitty Online.

Igår upptäckte jag till min stora glädje att HelloKitty ska bli onlinespel. Nu väntar jag spänt på att det ska släppas. Så här står det på deras hemsida -->

"Hello Kitty Online is not just about fighting monsters - there are many activities to choose from. Aside from the monster-filled adventure areas, players can dig for ore in a mine, or range the forests to pick fruit from trees. Farming allows you to plant, grow and harvest your own crops; be sure to take good care of your crops so you will have a good harvest, and if you have a healthy farm you can even show it off to your online friends! You can use many other skills like cooking, tailoring, making furniture, and building houses. Commerce with other players will allow you to earn Kitty Dollars to spend on your character!"

Precis sådant spel jag letat efter, hoppas att det är kul. Här kommer lite screenshots från spelet som jag lånat från deras hemsida :)



Bilden ovan är tagen i London City och den nedan i Paris, kolla Eifeltornet :-)

 


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥