Sommarstugetävling.

Jag har inrett en sommarstuga. Mitt tema är :



Här kan du tjuvkika lite på vad som väntar.



Framsidan, lite blommor men annars ganska tomt.



Ny fasad men den gamla trädörren är kvar. Tänk så många som gått igenom den dörren, ett hus utan sin gamla dörr blir ett hus utan själ. Därför är dörren kvar.



Tapeterna är ju underbara, tycker ni inte (hihi)



I hallen kan man spegla sig, ta på skorna i lugn och ro och  telefonera om man skulle vara i behov av att höra välbekanta röster.



Litet och mysigt vardagsrum. Mjuk och skön soffa om man skulle vilja slötitta på teve och en skön fåtölj perfekt att sitta och sticka i.



Serietidningar finns det gott om och på bordet ser ni egenvirkade dukar. Typiskt sommarstugeaktigt.



På kvällarna kan det bli lite kyligt då är det skönt att ha något som värmer. Och som ni ser finns det gott om trevliga böcker att läsa.



En sista bild på vardagsrummet innan vi vandrar vidare till köket.



Köket går i brunt, orange, turkost och ja några smågrejer i andra fina färger såsom rött och grönt.



I detta kök finns både spis och kylskåp, det är minsan inte alla sommarstugor som har den lyxen (?). Diska däremot får man göra för hand.


 
Bra med lite extra förvaring.



Runt och stort köksbord, trevligt om man är många som ska äta eller om man helt enkelt gillar att bre ut sig.



Genom fönstret kan man se ut på baksidan men mer av den får ni se lite senare.



Fönstret igen och till höger skymtar man dörren ut mot baksidan.



Nu har vi förfyttat oss till det stora sovrummet. Stor och fluffig säng, genom fönstret ser man ut mot framsidan.



På hyllorna står massa prylar sånt som är fint att titta på. En gammal klocka pryder väggen och ljuskronan hittade jag på soptippen (vem slänger en sån fin sak?)



Fönsterbrädan och en gammal stol. Fotorna är tagna under en jorden-runt-segling för en sisådär 40 år sedan.



Hatt med tillhörande ask hittade jag på vinden (tror den har varit gammelmormors). Nallen är köpt i Tokyo förra året, den heter Yumi och är mycket gosig att krama.



Dusch, toalett och tvättmaskin, DET har iaf inte alla sommarstugor. 



Tvätta händerna kan man också göra.



Här är det andra sovrummet. Säng, skrivbord och lite leksaker. Kolla in dom härliga tapeterna.



Sovrummet igen. Dockhuset är inköpt på loppis för ett mycket överkomligt pris.



Rita är kul därför finns här massa kritor och ritpapper. Skulle man undra var man befinner sig (eller kanske kolla in var man skulle vilja befinna sig) så kan man alltid ta en titt i jordgloben.



Nu är vi på baksidan av huset.



En lina för att hänga upp tvätt och skulle man bli jättetrött medans man står där så kan man ta en paus i hängmattan.



En gång leder bort mot altanen och resten av trädgården.



Massa blommor och ett trädäck med bord och stolar.



Är det fint väder är detta en perfekt plats att äta frukost på. Höra fåglarna kvittra glatt och lyssna på biens surr bland blommorna.



Ur denna vinkel ser man i stort sätt hela baksidan.



Massor av blommor och en skön soffa att vila på.




Det var alla bilder jag hade för den här gången :-)



Lägger upp en bild med gridlines också:

Under solen.

Jag blir glad när jag hittar nya inspirerande sidor. Den här hittade jag nu precis. Klicka på pyssel och se så fina saker hon gjort. Dessutom finns det länkar till mönster på dom flesta grejorna. Jag ska nog göra en liknande nåldyna (behöver faktiskt en) och den var ju bara för fin.

Lägger till sidan i min länklista :-)

The miracle worker.

Igår när jag inte kunde somna satte jag på teven vid tre på natten och precis då började en film. The miracle worker, jag blev intresserad och fortsatte kolla. Det är en sann historia om en flicka som var blind, döv och stum, hennes föräldrar hade gett upp hoppet om att hon någonsin skulle kunna kommunicera med omvärlden men beslöt sig för att ge det en sista chans. Dom anställer en kvinna som ska försöka lära henne teckenspråk för blinda.

Jag älskar när man bara slår på teven och som av en händelse så visar det sig vara något kul och givande program. Den här typen av filmer är dessutom det bästa, man blir glad och tänker att allt löser sig. Faktum är att när jag var liten så var en av mina största rädslor att jag skulle bli blind. Jag var inte rädd för att bli döv för min bästis var döv och vi gick i samma klass, en helt vanlig klass för grekiska flickor och pojkar och hon klarade sig alldelles utmärkt genom att läsa folks läppar. Däremot så kände jag ingen som var blind (känner fortfarande ingen som är det) så därför kändes det så främmande.

Synd att jag inte såg den filmen när jag var liten så hade jag sluppit vara rädd eller iaf varit mindre.



Den jag såg igårkväll är inspelad 2000 men på detta klipp är från 1979 års version och där spelad den dövstumblinda flickan av ingen mindre än Melissa Gilbert som också spelar Laura i Lilla Huset på Prärien.

Laga mat.

Ja, det gör jag nu. Vegetariska hamburgare :-) Det ska bli gott. Första gången på typ en vecka som vi kommer äta middag innan klockan åtta på kvällen, känns skönt. Hatar att äta så sent, igår åt vi inte förens tio (!) på kvällen. Så från och med idag blir det skärpning.

Nostalgi.

Jag satt här och längtade efter Lilla Huset  på prärien och fick en briliant idé. Nämnligen att söka på youtube efter det. Där fann jag massa avsnitt :-) Kolla in denna, Laura börjar bli vuxen, är lärarinna ska snart gifta sig och flytta hemifrån.




Och för den rätta nostalgikänslan är det preciiis som det var när jag tittade på det som liten - dubbat på grekiska. Hahaha. Mike skrattade så han nästan kissade på sig när jag visade honom igår.

När jag var liten trodde jag att grekiska var orginalspråket, förtod inte alls när jag senare kom till Sverige och såg serien på svensk tv med engelskt tal. Hihi ;-)

Tårta.



Idag har jag bakat en tårta, en helt oavancerat sådan som ni ser. Hade tänkt göra den redan igår men jag mådde pest och hade inte lust till att ens ha öppna ögon. Tänkte att jag skulle göra en extra fin idag istället, hade skrivit en fin lista med saker jag skulle handla men när jag väl kom till affären hade jag inte lappen med mig. Typiskt, typiskt mig  ;-)

Det här receptet på tårtbotten brukar jag använda, minns tyvärr inte var jag fått det från.

4,5 dl vetemjöl
3 dl socker
3 tsk bakpulver
3 tsk vanillinsocker
75 g smält smör
3 dl mjölk

Lite beroende på vad man ska ha på så kan man smaksätta botten med något som passar tex citron, cocos.
Blanda dom torra ingredienserna, smält smöret häll i mjölken och ev. citronen. Häll sedan ner det i mjölblandningen. Blanda väl och häll sedan ut det hela i en smord långpanna. Ugnen 200 grader. Tiden har jag inte så bra koll på men typ 20-30 min eller tills det fått en fin gyllenbrunfärg och inte klibbar om man gör ett stickprov. Låt kallna, sen är det bara att skära upp, ha i fyllning och dekorera.

Tråkmåndag.

Igår låg jag på soffan hela dagen, spydde och hade asont i magen. Inte kul. Idag mår jag bättre och tvingar mig själv till att ta hand om tvättning, diskning och städning innan hela huset förfaller. Måste handla också. Sen när allt är klart ska jag vila i soffan och sticka lite på pannbandet. Gissa om jag ser fram emot det.

Pannband.

Jag behöver ett pannband. Jag trivs inget vidare i mössa så jag fryser alltid öronen av mig på vintrarna, så jag tänkte att det skulle få bli nästa grej att fixa med. Valde återigen ett mönster från garnstudio, detta.

Började idag (egentligen igår men var alldelles för trött för att det skulle bli rätt), det tog ett bra tag innan det blev som det skulle men efter lite hjälp av mamma så funkade det. Har inte kommit så långt ännu så jag har inte mycket att visa upp men jag visar sen när jag kommit längre :-)

Virkade tofflor.



Nu när hösten snart är här (eller är den redan här?) så behövs det något som värmer kalla tår. Jag brukar alltid gå omkring med raggsockar men när jag häromdan frös och skulle ta på mig ett par upptäckte jag att det var hål i varenda en.

Eftersom jag hade en del eskimo-garn liggandes så gick jag in på Garnstudios hemsida och bestämde mig för att göra dessa. På bilden ovan ser ni resultatet. Dom hade nog blivit bättre i enfärgat garn så som dom är virkade på garnstudios bild men huvudsaken är ju att dom värmer och det lovar jag att dom gör :-)

Det gick väldans fort att göra dom, blev riktigt förvånad, annat är det när jag ska sticka. Fast det har sin charm det med. Hursomhelst känner jag mig peppad nu inför någon ny grej, frågan är bara vad...

Okoncentrarad.

Jag sitter här med massor av ideér till saker jag vill göra, olika saker att virka, sy, rita... Istället för att ta tag i dom grejorna sitter jag bara här och glor. Det stör mig. Hm, jag måste försöka slita mig från datorn lite då och då plus att jag då har mer saker att visa här.

Ja då säger vi väl så. På återseende och då visar jag upp något kul... eller?

Vind-fynd.

'

Dessa hittade jag på min mormors vind för rätt länge sedan. Det är är någon (mormor eller kanske mamma) som påbörjat dom, tror att det var meningen att dom skulle bli kuddfodral. Jag funderar på vad jag skulle kunna sy av dom, har nämnligen ingen störra användning för dom som kuddfodral. Men just nu står det still, kan inte komma på nåt bra alls.

Jaja, kommer jag på nåt bra så visar jag sen.

Örngott klara.



Idag blev jag klar med båda örngotten. Blev ett till min mamma och ett till hennes man. Han preciiiis posta dom innan dom kom för att hämta alla brev och tur var väl det för dom åker till Rhodos på söndag och då hade det kanske inte kommit fram i tid. Huja. Jag lär mig aldrig. Alltid är jag ute i sista stunden ;-)

PS. Jag hade bråttom när jag tog bilden och tog den på ett smutsigt golv med en massa prylar liggande överallt så jag trollade bort dom lite fint i datorn. Haha.

Blää.

Blogg.se krånglar som tusna för mig. Så jag ger helt enkelt upp försök till att skriva ett vettigt inlägg här. Kram.

Enkelt och gott.

Det här åt vi till efterrätt idag. Väldigt gott och superenkelt.







































Gör såhär:
Gå/åk/cykla till affären och köp våffelstrutar, alternativt gör egna. (hur man gör det vet jag inte, hihi)
Vispa grädde tills den är rätt hård.
Rör ner valfri sylt. Jag använde i lingonsylt.

Klart. Kan det bli enklare?

Hej hopp.

Idag har jag haft en datorfri dag eller iaf tills nu (kunde inte hålla mig, haha). Har varit och storhandlar samt varit hos M´s föräldrar. Där var grannflickan och hälsade på :-) Vi läste sagor, kramades och tog knasiga foton.

Först var vi apor.


Sen var vi farliga wantedsnubbar.

Ett örngott klart.



Nu är jag klar med örngottet till min mamma. Är sådär nöjd bl.a. sista a:et i Maria blev konsigt. Men jaja. Nu ska det tvättas och stykas. Har ett örngott till så jag tänkte göra ett likadant till min mammas man så att dom kan matcha varandra. Hihi.

Vilken överraskning.



Kolla vad som kom gående här nere på gatan när jag tittade ut. Gissa om jag blev chockad. Hihi. Såg så härligt ut. Kan man inte skippa bilar inne i stan och köra med häst och vagn istället? Det röstar jag för iaf!

Tråkig middag.

Jag tycker det är superkul att laga mat och provar gärna nya rätter men när jag är ensam hemma och bara ska laga mat till mig själv så blir det dötrist. Idag var jag hungrig från klockan fyra men orkade inte göra iordning något förens klockan sju på kvällen och blev det inget annat än sallad och bulgur. Visserligen är det gott men inte så kul. Jaja, nu är jag iaf mätt.

<-- Dagens middag bestående av bulgur, majs, sallad med tomat gurka samt lite turkisk yohurt. Dricka, hemmagjord rödavinbärssaft.












Mörka tider.

 


Jag rensade i min dator bland en massa gamla bilder och texter. Då hittade jag dessa bilder som jag tog när jag gick i gymnasiet. Då hade jag en betydligt mörkare period och fotade massa "kalla" saker allt var grått, trist och dött. Hahha. Tur att det är färgglada tider nu för min del ;-) Men jag kan inte låta bli att tycka bilderna är rätt fina ändå, iaf trädet.

Paket.



Har precis varit och hämtat ut ponchon som min mamma skickat på posten. Tro det eller ej så regnar det faktiskt lite från och till här så jag har redan hunnit använda den.

Min mamma hade skickat med ett paket med HelloKitty-plåster också med ett litet meddelande om hon hoppas att jag slippet använda dom men att dom var så söta att hon var tvungen att köpa dom till mig, hihi.

Regnponcho och plåster - två saker man helst inte vill använda men som onekligen är bra att ha när dom väl behövs.

Bra sida med massor av gamla spel.

Gillar du gamla spel? Då vill jag tipsa om den här sidan - Abandonia, där finns massa gamla spel som har blivit övergivna av sina tillverkare och dom bara väntar på att bli nerladdade OCH spelade av någon. :-)

Här är mina favoriter:

PrincessMaker2 - Man har som uppgift att uppforsta en ung flicka. Man kan låta henne ta lektioner i olika ämnen såsom poesi, konst, religion men även "tuffare" ämnen såsom fäkting m.m. Du kan uppfostra flickan till att bli en fiiin ung dam eller låta henne gå ut på äventyr. Allt är upp till dig!

Final Fantasy - Kul att se vad som hänt med Final Fantasy-spelet genom åren. Det är ju lite skillnad om man säger så.



DinoParkTycoon - Ja, det är vad det låter som. Du har hand om en dinosauriepark och allt vad det innebär. Du måste mata dom och bygga ordentliga staket så dom inte rymmer... Ni kan ju tänka er vilken katastrof det skulle bli!

Eftersom jag är ett stort simsfan så måste jag ju tipsa om SimCity2000, SimFarm, SimTower, SimEarth och SimCityClassic.

Under varje länk finns utförligare beskrivning om vad spelet går ut på samt några screenhots så du vet hur spelet ser ut. Där står också vilken simulator du behöver för att kunna spela spelet. Finns massor av andra spel än dom som jag tipsat om så om du är intresserad är det bara att klicka runt på sidan tills du hittar något du gillar. Abandonia är super. Wiiie!

Bönor.

Idag har jag kokat massa bönor. Bland annat kikärtor. Gjorde hummus och kikärtsbiffar och frös in resten.

Apropå kikärtsbiffar - jag får aldrig mina att bli goda, dom blir alldelles för torra och håller inte alls ihop bra :-( Ingen som råkar ha ett bra recept utan ägg. Skulle bli superglad då!






Massa internet.

Nu har vi varsin internetdator här hemma. Jag är sååå glad, hiih, nu slipper vi bråka om datorn. Tjohoo.

Alla recept samlade.



Jag tröttnade på att ha en massa recept liggandes i en stor röra. Receptutklipp från tidningar, sådana som jag själv slarvigt skrivit av på lappar osv så jag fixade med denna pärm och la alla recept i plastfickor. Nu är det lätt att bläddra igenom och se vad jag faktiskt har att välja på.

Praktiskt med plastfickor eftersom jag alltid spiller på dom, inte så kul att ha en massa matstänk på papprerna. :-)

Desperate Housewives - spelet.

Idag har jag provat Desperate Houswives-spelet. Det var sådär måste jag säga.

Lite som Sims2 fast mycket sämre grafik och väldigt styrt, en story som ska följas. Det enda man kan påverka i viss mån själv är dialogerna med dom andra personerna i Wisteria Lane. Det finns även möjligheter att ändra färg på golv och väggar i huset och lite olika klädval men inget att hurra över precis.

Är du nyfiken på hur spelet ser ut så finns några screenshots här,  härhär och här.

Helt okej tidsfördriv om man inte har något vettigare för sig men Sims är helt klart bättre.












Regn men ingen poncho.



Idag ser det ut såhär heeela tiden. Buhhu.

Min mamma har köpt en regnponcho till mig, hon skulle skicka den på posten men den har inte kommit fram ännu. Typiskt när det regnar. Ska vi slå vad om att det inte kommer regna en droppe när den väl kommit fram.

Idag har jag roat mig med att kolla på barnfilm. En häxa i familjen. Någon som sett den? Hihi, jag såg den på bio för typ hundra år sedan, den var betydligt läskigare då än vad den var nu... om man säger så  ;-)

Nelly.

Vilken tråkblogg detta varit idag. Huja. Ibland blir det så vardagssysselsättningarna äter upp en. Städa, handla, laga mat och sånt. Var på biblioteket också, lånade några filmer. Wiie :-)

Efter middagen fick jag en obeskrivlig längtan att göra en ny gubbe i sims. Här är resultatet men jag känner på mig att jag kommer tröttna på henne. :-( Hursomhelst heter hon Nelly och hennes högsta önskan är att bli magiker, ska ju inte vara allt för svårt att uppfylla det. Hihi. Undrar om hon får söta barn...

Broderi till mamma.


Usch vilken seg dag. Grått och blåsigt ute. Jag sitter helst inomhus.

Fick till ett mönster tillslut med lite inspiration från internet och började brodera på mammas present. Såhär långt har jag kommit nu plus liiite till som jag hunnit med sedan jag fotade. Ni får se i helhet när det är klart :-)

Murgröna



Jag köpte murgröna för ett tag sedan men jag tyckte att den såg lite tråkig ut i sin kruka. Hittade lite ståltråd och vips så blev det mycket bättre. Dock måste den få växa till sig lite granna.

För att göra den extra fin hängde jag upp några fina hjärtan med pärlor på. Hjärtanen är från Panduro och är egentligen gem men jag böjde till gembiten till ett hänge istället. Pärlorna har jag pärlat på en liten bit ståltråd som jag sedan gjort en ögla på. Såhär såg plantan ut innan, ser mycket trevligare ut nu, tycker jag iaf. :-)

Godissugen.



Igår var jag sugen på godis. SÅ sugen att jag hade kunnat åka till Kina och tillbaka för att få det. Men det fanns ett enklare alternativ, tvinga Mike att åka till affären och köpa ;-) Sagt och gjort men när han kom tillbaka låg en stor mystisk godisbit i påsen. Har ni hört talas om sådant här godis förut? :-O

Mjuk pepparkaka.



Idag saknade jag vintern lite. Julen också. Så jag bakade mjuk pepparkaka. Det är gott tycker jag. Wiiie.

Här är receptet om det är fler än jag som saknar vinter o jul.

100g smör
4 1/2 dl vetemjöl
3 dl socker
1 msk bakpulver
3 tsk pepparkakskryddor
2 dl mjölk
1 dl lingonsylt (jag hade ingen lingonsylt hemma så jag skippade det, blev jättebra ändå, ev. att man får tillsätta lite extra vätska men bara pyttelite)

Sen här du såhär:
- Smält smöret i en stekpappa och låt det svalna.
- Blanda alla torra ingredienser.
- Rör ner mjölken, lingonsylten och smöret.
- Blanda till en jämn och fin smet.
- Häll smeten i en form som rymmer ca 2 l. Den ska vara smörjd och bröad (jag hade cocosflingor i)
- Grädda kakan 45-50 minuter. Den är klar när den börjat släppa från kanterna och den ska vara torr inuti.
- Låt den svalna i formen.

KLART!

Pepparkakskryddor kan du blanda själv:
1msk kanel
1msk ingefära
1 tsk mald nejlika
ev. lite kardemumma.

OS.

Varför är fotboll med i OS? Den sporten får så himla mycket uppmärksamhet resten av året, jag spyyyyr på fotboll. Låt mig slippa.

Mina favoriter är simning, gymnastik, tyngdlyfting och lite firidrott. Men mest fastnar jag framför lite mer udda sporter som fäktning eller Wushu som är en traditionell kinesiskt form av kampsport som i år ska vara med. Men tyvärr ges inte dessa lika mycket tevetid som andra mer kända (tråkiga) grenar. Blä säger jag på det.

Ikariam.

Jag sitter och spelar ett spel som heter Ikariam, det är inte ens kul egentligen. Förstår inte varför jag sitter här ;-) Har precis byggt en ny koloni. Tjohooo, eller nåt.

Tisdagstema.

Kollade in hos Ida och hade bloggat om tisdagstemat. Jag fick också lust att göra det. Dagens tisdagstema var kärlek. Finns ju massor av saker som står för kärlek men eftersom jag fick en obeskrivlig längtan igårnatt när jag skulle somna efter just denna "sak" så får det bli mitt val.



















Det var lite blandade bilder som jag fotade när vi var där. Jag tycker det är tråkigt att jag har så dålig kamera, buuhu, för jag hade gärna tagit massa mer bilder men känns inte så kul när det blir så dålig kvalite på dom.

Present.

Snart fyller min mamma år. 50 år. Inte illa. Visserligen ska hon inte vara hemma på sin födelsedag men jag vill ändå ge henne något i förskott. Mamma, läser du detta så sluta genast *prasslar med hemlisar*

Jag är dock inget stor fan av att köpa (dyra) presenter. Oftast blir dom ändå bara liggande och speciellt när jag köper present till mamma eller mormor som redan har typ allt man kan tänka sig så känns det onödigt.

Därför tänkte jag att jag skulle sy något till henne, vad har jag inte riktigt bestämt men jag har lite ideér. Eftersom jag som vanligt är sent ute så har jag inte lång tid på mig så det får bli något som går hyffsat snabbt att göra. Tjooho, det ska bli kul.

Blåst.

Oj,oj vad det blåser här. Saker på balkongen blåser omkull och det känns ibland som om fönsterna ska sprängas. Tur man slipper vara utomhus. Vill ju inte få ett träd i huvudet...

Klippt.

Jag fick ett ryck igår o klippte mig. Det behövdes verkligen mitt hår var såååå slitet. Att dra händerna genom nyklippt hår är något av det skönaste som finns. Ungefär som dessa saker:

Blåbär.

Blåbär är min favorit. Och jag gillar att bli blå om tungan efter att ha ätit det. Fick tyvärr nöja mig med djupfrysta blåbär idag, inte alls lika gott som färska, inte ens i samma liga. Men ibland får man nöja sig med det nästbästa.

Jag lägtar till min mamma på landet där det växer oändligt med blåbär. Där kan man mumsa blåbär hela dagarna och skulle man tröttna på det kan man ju alltid göra blåbärspaj eller sylt eller saft.

Det som fascinerar mig allra mest är att det är heeelt gratis, bara ut i skogen och plocka.










Mästerspillaren no 1

När jag äter och lagar mat är jag h o p p l ö s, inte ens chans att jag lyckas laga en måltid utan att skita ner mig. Därför är förkläde ett måste för min del.

<-- Detta är min favorit, har varit min gammelmormors en gång i tiden. Ser ut som förkläde B på den <här> bilden. Tycker faktiskt att sådana är söta. Ska nog sy ett sådant så jag kan byta lite dåochdå. ;-)













7 bra musikvideos a la sims

Behöver väl inte säga så mycket egentligen mer än att vissa har jag valt för dom är proffsigt gjorde, vissa för jag verkligen gillar låten och vissa av båda anledningarna, hihi.

Lily Allen - Smile (på simliska)

 

Aqua-  Barbie Girl



Robyn - Robotboy



Tommy February - Choose me or die



Red Hot Chili Peppers - Snow



Evanescence - Everybody´s fool



Britney Spears - Toxic

 

Sims- Livet i lägenhet.

Sitter här ensam hemma och har halvtrist. M har åkt till Göteborg över dagen för att jobba kommer inte förens sent ikväll.

Funderar på att ta bort alla mina sims-downloads och börja om. Har så mycket skitgrejer inne i spelet just nu och jag orkar inte rensa känns lättare att bara börja om.

Läser också om den nya simsexpansionen som kommer ut snart. Livet i lägenhet. Tycker det verkar kul :)






Lista igen.

Hittade denna lista hos Nergårdsemma. Eftersom jag har tråkigt och ändå inget annat vettigt att göra svarar jag på den.

1)Vad åt du till frukost?
En macka och drack juice, tänkte äta jordgubbskräm men orkade inte. Pallar inte äta massa när det är så varmt ute. Dricker mest vatten då.

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.

<--- Okejdå.

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?

Min mamma som skickade en bild på landstället. Nymålat, precis blivit rött från att ha varit gult i massor av år.

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Svart. Den är inte så snygg, tyvärr.

5) När var du arg senast?

Igår för min cykel har gått sönder och jag vet inte om det är värt att laga. Kanske blir en ny cykel, vi får se.

6) Ditt bästa minne från skoltiden?

Mellanstadiet när vi lekte gungleken om och om igen varje rast utan att tröttna.

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?

Hela gymnasiet, typ. Speciellt matten och dryga klasskamrater.

8) Yoga eller löpning?

Inget av det.

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?

Inget av det för jag äter inte kött. Spaghetti med vegetarisk sås isf.

10) Vilka tidningar läser du regelbundet?

Hemmets Journal, Damernas värld, Amelia, svensk Damtidning, M´s mamma brukar nämligen få dom av en granne så när jag är och hälsar på så bläddrar jag igenom dom.

11) Favoritkaraktär i deckare?

Usch, jag gillar inte deckare alls.

12) Teveprogram du aldrig missar?
Lilla huset på prärien är det ända jag verkligen tycker är kul, annars brukar jag se Despetate Housewives och Sommartorpet om jag har tid.

13) Vem är du avundsjuk på?

Ingen speciell, om jag måste välja någon så säger jag alla som har små bebisar dom kan gosa med.

14) Din bästa revansch?
Jag är inte så bra på det där med revanscher.

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Jag har inte haft några riktiga jobb men min sämsta är när jag jobbade extra under gymnasiet hos en turkisk dam som sålde en massa krimskrams. Hon var supersnäll och brydde sig verkligen om mig, vi pratade om allt och inget. Värsta är lätt den caféägare jag jobbade extra för, det var också under gymnasietiden. Jag hade fetångest varje gång jag skulle dit.

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Jag kommer aldrig igen äta kött och bara tanken på att jag gjort det en gång i tiden gör mig äcklad.


17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Dom personerna som bestämmer att slakterier ska få existera.

18) Kaffe eller te?
Dricker inte kaffe så jag väljer te. Men jag dricker inte det särskilt ofta.

19) Skostorlek?
41-42 jag har stoooora fötter.

20) Hur ofta är du på IKEA?

Lite dåochdå. Är nog där rätt ofta men handlar inte varje gång, mest där för det är kul att titta.

21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...

Köpa ett hus på landet men lite mark som man kan odla på. Det skulle gärna funnits ett växthus där och djur. Hade det blivit några pengar över att hade jag köpt guld och ädelstenar.

Jag utmanar ingen, alla som vill svara kan göra det!



rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥