2009

Jag har gjort iordning en liten årsresumé. Haha, lite töntigt kanske men kul att se vad jag egentligen skrivit om här under året ^ - ^ Vi börjar med det som hände:

Rosnyckelringar.

Jag har uppdaterat kiosken med två nyckelringar. En röd och en lila.

Jul 2009

Presenter.

I somras anmälde jag mig till en PIF (pay it forward) hos Ilkka och igår fick jag min lilla present. Sötaste jag sett på länge. Eller hur?! Tack Ilkka jag blev superglad ^ - ^

Till er som anmälde er i min PIF, så vill jag bara säga att jag inte glömt er ;-)

Sen måste jag också tacka Krimskramsan som gickade ett fint julkort samt ett fint julgranshänge som hon gjort själv. Nu hänger det i granen här hemma :D

Julkort.

Söta möss fick pryda dom julkort jag gjorde iår ^ - ^

Diadem.

Jag har gjort ett diadem till min lillasyster.
Jag köpte diademet på Panduro (finns massa olika att välja mellan, kolla här). Sen virkade jag som en lång "strumpa" och klädde diademet med den. Som dekoration virkade jag en ros och några blad.

Julgran.Först när julgranen är klädd känns det som om julen är här på riktigt. Eller vad tycker ni?

Såhär ser våran julgran ut, väldigt enkel men samtidigt väldigt mysig ^ - ^ Bambi ligger mycket plikttroget under granen och vaknar utifall att tomten skulle få för sig att kidnappa den.

Lucia.

Missa inte dagens avsnitt i julkalendern. Någon Lucia kan jag tyvärr inte lova men en livs levande drake kanske kan locka? Öppna lucka 13.

Elefant.

För ett tag sedan tipsade Ilkka om en bok som heter "Sy mjuka djur" av Karin Neuschütz (på bild här nere). Jag letade genast upp den på biblioteket och lånade hem den. Jag ville nämligen också ha en söt elefant och här ovan ser ni resultatet.

Fanns massa fina djur i boken så det kommer säkert bli fler elefanter men också andra djur. Kanske blir det en giraff... eller en kamel ^ - ^

 

Ps. Ni har väl inte missat att jag har en julkalender?


I min bokhylla.Erry utmanade mig och ville se min bokhylla, tyvärr måste jag nog göra henne lite besviken för den är rätt tråkig... men vi tar en titt ändå.

Sen skulle man ge utmaningen vidare. Då är jag nyfiken på dom här personernas bokhyllor:

MissKatka
Krimskramsan
Fröken Elsa
Rosa Hemmet

Såklart får den som känner sig manad anta utmaningen. Lämna gärna en kommentar under detta inlägg isf så jag kan titta in hos Er.

21 dagar kvar...

... till julafton.

Här ligger Bambi på sin "favoritfilt" och slappar medans vi tittar på teve/sitter framför datorerna. Just nu ritar jag på julkalendern samtidigt som jag tittar på julfilm.

Åh, vad jag gillar julfilmer... spelar ingen roll att man vet hur dom slutar redan innan man sett dom. Alla blir vänner, får sina paket, pussas och kramas på slutet. Allt är sådär nördigt lyckligt men vad tusan ^ - ^

Julkalender.

Nu är första luckan öppen i min julkalender.
Öppna den genom att klicka högst upp till höger i menyn här på bloggen eller genom att gå in på julkalenderns egen hemsida, här.


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥