Bambis förvandling.

Köpte det här söta rådjuret från Panduro
, målade och dekorerade det. Lätt som en plätt. Jag borde dock filat kanterna lite bättre innan jag målade, menmen. Blommorna har jag virkat och sedan limmat fast pärlor.

Trevlig första advent till Er alla! ♥

Lite blandat.

Jag fixar med lite olika saker här men inget tycks bli färdigt. Dels så är det ju julkalendern som snart drar igång, det ska både ritas och målas. Tur att allt inte måste vara klart till den första december.

Sen syr jag en del, virkar och så är det ju snart dax att ta fram julpynt här hemma ^ - ^

Något som jag faktiskt lyckats bli klar med är två armband och en nyckelring med berlocker på. Allt finns i kiosken... kanske kan något av det passa som julklapp till någon du känner? Hursomhelst... här hittar du nummer ett, nummer två och nummer tre.


Hoppas ni får en finfin lördag! ♥

En pojke.

Usch så seg jag har blivit på att uppdatera här, det är ju inte riktigt meningen :/

 

Hursomhelst tills jag har roligare saker att visa får ni se en liten pojke jag målade häromdan. Han fick vara med på ett grattiskort som jag skicka till min lillebror när han fyllde år.

Mer bakelser.

Det är så kul att virka dessa, kan helt enkelt inte låta bli ^ - ^ Båda finns i kiosken, nyckelringen med berlocker här och prinsesstårtsmuffinsen här.

Börjar bli sugen på att lägga upp ett nytt mönster... måste bara fundera lite på vad det skulle kunna bli den här gången :) Eller kanske blir det en liten utlottning?

Yummy, yummy...

Virkade bakverk på beställning för ett tag sedan, det blev ju rätt fint :) Mumsigt för ögonen men vill man ha något som är gott i magen får man nog ta plats i köket ^ - ^

Här kan ni se hur det hela såg ut när det kommit fram till sin nya ägare :)

Ett juläventyr.


Under december månad ända fram till julafton kommer ni kunna följa dom här två personerna i ett juläventyr.

Jag har tillsammans med min kille kommit på idén till berättelsen och nu måste historian "bara" skrivas och ritas. Hittills har jag skrivit sex avsnitt, det går sakta men säkert framåt. Än så länge är det ju ett tag kvar till december, som tur är.

Lucköppningen kommer ske på deras egna hemsida, HÄR. Den är fortfarande under uppbyggnad och rätt tråkig just nu. Men det blir andra bullar när lucköppningen kommit igång, det kan jag lova ^ - ^

Armband.

Häromdan gjorde jag ett par armband.
Det är faktiskt jättekul :)
Allihopa finns i kiosken.

Fikaberlocker på nyckelring.

Perfekt om man inte vill ha långt till fikat. En jordgubbsmuffins, en dammsugare och ett ballerinakex med hallonsylt i mitten, bara en kopp te eller så som fattas ^ - ^

Finns i kiosken.

Hello Kitty igen!

Snart (ganska snart iaf) är det december
och vad passar bättre att räkna ner dagarna till julafton med hjälp av Hello Kitty. Vi köpte oss varsin Hello Kitty-chokladkalender på ÖoB, endast 15kr/st ^ - ^

Hello Kitty Online.

Spelets intro

Nu var det ungefär ett år sedan jag spelade Hello Kitty Online "closed beta". Nu spelet äntligen lämnat "betastadiet" och Hello Kitty öppnar äntligen dörrarna till sin magiska värld för alla.

Hello Kitty Online är ett MMORPG vilket kortfattat betyder att det är ett rollspel där man kan spela tillsammans med massa andra människor. Till skillnad från de flesta andra liknande spel som oftast går ut på att bara döda en massa monster kan man i detta spel även ha sin egen farm, hugga träd, skörda frukter/grödor, laga mat, sy kläder, bygga vapen, ha husdjur m.m. Samtidigt finns det massor av kul quests (uppdrag) att genomföra, dom går ofta ut på att samla ihop tillräckligt med ingredienser för att t.ex. laga en speciell maträtt.

Spelet är helt gratis och finns att ladda ner på hemsidan - Hello Kitty Online Europe. Förutom att ladda ner spelet och installera det måste du också registrera dig på deras sida så att du får en Hello-Kitty-mail som du sen anväder för att logga in i spelet (också helt gratis att göra).

Nedan en video på hur det ser ut i spelet och lite av vad man kan göra.rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥