Mjukisar

 
Visserligen så är det sommar men eftersom det inte riktigt märks alla dagar, så är ett par mjuka mysbyxor inte helt fel.
 
Dessa sydde jag i vintras när bebis fortfarande var i tryggt förvar inuti min mage. Jag gjorde mönster själv genom att måtta efter ett par byxor i storlek 56 som jag köpt på Lindex (dom har så fina barnkläder tycker jag).
 
Dom blev lite större än jag tänkt mig och är kanske mer som storlek 62. Men det gjorde inget för dom är lagom nu istället.
 
Alla tyger är inköpta på Stoff och Stil.

Skötunderlägg

 
Det blev visst en lite längre paus sedan förra inlägget än jag tänkt mig! Jag påbörjade faktiskt det här inlägget för flera veckor sedan men när jag var mitt i bildredigerandet så vaknade bebis och jag gick för att ta hand om honom. När jag sedan kom tillbaka hade datorn stängt av sig för batteriet tog slut och ungefär då tappade jag lusten lite grann, haha.
 
För någon vecka sedan lanserade blogg.se ett nytt bloggverktyg och då fick jag tillbaka lusten för det kändes nytt och fräscht när jag loggade in för att titta till bloggen.
 
Så nu tänkte jag försöka börja skriva lite nya inlägg då och då men det blir fortfarande svårt att vara superambitiös. I stort sett all min vakna tid (och sovande med för den delen, haha) spenderar jag med den söta lilla människa som valt att komma till oss och bo. Därför är det svårt att hitta tid till pyssel och sen dessutom ännu lite mer tid för att blogga om det.
 
Hur som helst, här är bild på det jag nämnde i förra inlägget. Ett skötunderlägg och en blöjpåse (det är ju inte direkt någon påse men ändå). Smidigt att ha med i skötväskan, då det inte alltid är så fräscht på skötplatserna när man är ute i t.ex. köpcentrum.
 
Skötunderlägget är på insidan klätt med plastad frotté och "blöjpåsen" har en insida av vaxduk för att blöjorna lätt ska glida i. Det söta tyget med världskartan kommer från Åhlens.


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥