Haklapp i vaxduk.

 
Ett snabbt, enkel och väldigt användbart pyssel är att sy en haklapp i vaxduk.
 
Man kan bara ta en köpehaklapp till mall eller rita mönster själv. Kanta med snedslå (som jag förövrigt fortfarande inte riktigt är kompis med, lyckas aldrig få till det rakt). Till sist sy fast en bit kardborre som knäppning runt halsen.
 
Sen är de bara att klä på första bästa bebis haklappen och börja gegga ;-)
 
 
 

Pysselstafett - höstmys

 
Just nu pågår den sjunde pysselstafetten som denna gång har temat höstmys. Den har hållt på ett tag nu och massa fina pyssel har folk delat med sig av!
 
Så söker du efter inspiration på kul höstpyssel är det bara att kolla in stafettens schemainlägg. Idag är det t.ex. Stinas tur. Jag ska också vara med! Mitt bidrag den 9 november blir det avslutande för denna stafett.
 

Stickad kofta

 
 
Sen det förra inlägget har det hunnit gå 2 månader + lite till. Tiden bara flyger fram. Har inte blivit så himla mycket pyssel under den tiden men liiiite har jag faktiskt gjort och då mest snabba, enkla grejer.
 
Men den stickade koftan i dagens inlägg är inte jag ansvarig för ;-) Den har mormor skickat med posten till lilla S, som numera är ett helt (!) halvår :-P
 
Fast om man ska vara petnoga så har jag faktiskt sytt fast knapparna och jag inser i efterhand att jag kanske borde valt lite mindre knappar men,men....
 
Om ni undrar varför tevekontrollen är med på några av bilderna så kan jag meddela att det är en av favoritsakerna (den och min mobiltelefon, haha) och därför perfekt som muta för att sitta still i några sekunder så att mamma får fota lite!
 
Mönster till koftan finns här.
 
 
 


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥