Lite nytt (och gammalt).

 

Idag är det ju fredag och då är det fredagsuppdatering som gäller hos Fyra Sorters Kakor. Denna vecka bidrar jag med två nya produkter... en uggla som ni kanske minns(?) och dessutom fem hjärtan som hänger på rad.

 

Ugglan och hjärtanen finner ni om ni klickar på länkarna. Annars går det ju förstås bra att ta en titt och se om du hittar något annat passande hos Fyra Sorters Kakor.


Sen eftersom det är valborg imorgon  så erbjuder vi:

 

15% rabatt lördagen den 30 april

Självhäftande papper.

 

Min pappa bor i en liten by i Grekland och när vi var och handlade i den byns enda ordentliga mataffär hittade jag dom här fina papprerna som jag genast köpte. Det är självhäftande dekorationspapper, väldigt smidigt! Ibland hittar man roliga saker på oväntade ställen :-)

 

Egentligen är det tänkt för att plasta in t.ex. skolböcker så att dom inte slits men jag klistrade det på en burk Caprice-"cigarrer" och det blev hur bra som helst!

Vackert!

 

Det känns allitd lite konstigt när man kommer hem igen efter att ha varit bortrest. Men den här gången var det inte så hemskt ändå. Speciellt inte när det såg ut såhär igår när vi cyklade till mataffären för att fylla vårat tomma  kylskåp.

 

Oj, så fint! Kändes som i en saga, kan det vara så vacker på riktigt???

Vinn ett presentkort på 300kr!



Nuuuuu äntligen är det tävlingsdags och jag erkänna att jag är hemskt avundsjuk på er som får lov att delta. Jag vill ju också vara med!

Vad som finns i potten är alltså ett presentkort värt 300kr hos LyxigaPlåtburkar.se som i sin webbutik säljer massvis av underbara, färgglada och söta plåtburkar.


För att vara med och tävla behöver du göra följande 2 saker:

 

1. Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller dela detta inlägg på Facebook och tipsa om tävlingen. I inlägget måste följande 4 ord finnas med: Derrière la porte, Dixie, Cabanaz samt plåtburkar. Se till att både länken till det här inlägget och till www.LyxigaPlatburkar.se fungerar i ditt inlägg.

Exempel på text:

OBS: Kopiera inte den kursiva texten rakt av utan du måste använda en egen formulering.

 

"Jag tävlar hos Stjernfal om ett presentkort värde 300 kronor från Lyxiga Plåtburkar.se de har bland annat glada plåtburkar från Derrière la porte / Dixie samt retro prylar från Cabanaz . Var med och tävla du med!”

Var kreativ!

 

2. När detta är gjort skriver du en kommentar till detta inlägg och skickar med din länk.


Tävlingen pågår i två veckor, söndagen den 8:e maj är sista tävlingsdag. Jag drar en vinnare på måndagen!

Lycka till :-)

 

Glad påsk!


Nu är jag hemma igen!
Jag har haft det hur bra som helst och dessutom har min lillasyster som bor i Grekland följt med oss till Sverige, hon ska vara här under påsklovet :-) Så det roliga är fortfarande inte slut.

Vi har hunnit göra massa kul saker under tiden vi varit borta och jag ska se om jag inte kan få ihop lite bilder till ett kollage.

På bilden ovan en fin påskteckning som jag fick av min kusin. Visst är den fin?! ^-^



Ps. imorgon (söndag) lägger jag upp en rolig tävling. Missa inte det :-)

Fina plåtburkar.

 

Är inte dessa plåtburkar fina? Finns även lite andra fina, söta och glada saker i samma stil. Alla bilder är lånade från lyxigaplåtburkar.se och jag kan glatt meddela att jag i helgen kommer annorda en tävling i samarbete med dom där man kan vinna jättefin vinst! Men mer om det senare :D

 

En ny väska.

 

Innan jag åkte sydde jag en ny väska till mig själv. En som har gott om plats för sånt där man vill ha med sig för att underhålla sig själv under flygturen.

 

Jag skulle försöka visa hur väskan ser ut på också men jag fick visst inte med mitt eget ansikte... lånade min kanin Bambis istället ;-)

 

 

 

Lite sightseeing.

 

 

 

 

Idag har vi varit och ätit hos min farmor, väldigt mumsigt. Sen kom min farbror och kusin och jag fick en fin påskteckning som hon ritat :-)

 

Efter det passade vi på att göra lite sightseeing och åkte till en arkeologisk fyndplats som jag som liten besökt många gånger med skolan. Det var typ utflyktsställe nummer ett när klassen skulle någonstans och vi tyckte det var hur kul som helst att leka där.

 





Krimskramsan lottar ut fina saker.


Idag tänkte jag bara tipsa om Krimskramsans fina utlottning!

 


Vacker arkitektur.

 

Idag har vi varit omkring lite i stan här. Gått, handlat lite, fikat, ätit och bara tittat. Jag passade på att fota lite byggnader som jag tyckte hade extra fina dekorationer. Så här är ett litet axplock :-)

 

Vi satt också ett tag på stranden och jag doppade fötterna i havet. Faktiskt så kändes det varmare än jag trott men då doppade jag som sagt bara fötterna. Så vi får se om det blir bad någon dag!

 

Nu sitter vi och dricker grekisk läsk, min favorit - lemonad, tittar på wrestling på teve (ultratråkigt) och försöker bränna en film (men det går inte så bra). Blir det ingen film så spelar vi lite backgammon istället ^-^

 

 

Det där roliga jag pratade om...


 

Det här är ett tidsinställt inlägg för jag, min bror och min sambo sitter just NU i ett flygplan påväg till Grekland. Kul va?!

 

Ni som följt min blogg länge har kanske koll på att jag är halvgrek och har därför familj i Grekland. Tyvärr kan vi ju inte träffas så ofta även om vi tack vare internet ändå kan ha "nära" kontakt men nu ska vi alltså träffas. På RIKTIGT. Åh, som jag längtat!

 

Min pappa skymtar på bilderna här ovan och på bilden här nedanför kan ni är min lillasyster som nu förtiden är hela fem år äldre ;-)

 

Gris.


Jag kom på att jag helt och håller glömt bort att visa upp Mia Bengtssons prylgris som jag fick i uppdrag att kontrollvirka. Mönstret kommer finnas med i hennes tredje amigurumibok som kommer ut 5:e maj.

Det är en riktigt smart liten gris som inte är en amigurumi i vanlig mening. Den har nämnligen dragkedja på magen och funkar som pennfodral/necessär. Hur fiffigt är inte det?!

För mer information om grisen eller Mias kommande bok besök Mias blogg.

Imorgon ska jag förresten göra något väldigt kul som jag har längtat efter länge... men exakt vad det är får ni veta imorgon! :-)

Vinn presentkort!


Vi lottar just nu ut ett presentkort i Fyra Sorters Kakor facebook-grupp. Vinnaren dras när vi nått 170 gillare i gruppen. Det fattas alltså ca 10 stycken gillare. Dessutom- har vi 10 gillare innan söndag kväll lottar vi istället ut TVÅ presentkort.

För att vara med behöver du bara kommentera den här bilden i våran facebookgrupp (och gilla gruppen om du inte redan gör det).

Ett par hus.


Jag håller på med en sak som just nu ser ut såhär. Det känns lite som att vara bebis igen och leka med klossar... fast i datorn dårå. Med digitala klossar ;-)

Vad det egentligen är tänkt att bli får ni se när det är klart!

Önskar er alla en trevlig fredag! ♥

Vad tycker ni?


Visst borde man väl kunna säga med all säkerhet att våren äntligen är här när man sett det här?!

Fotot taget på cykelvägen som går in mot centralen i Malmö precis i närheten av Astrid och aporna (har ingen koll på vad gatorna heter, haha). Befinner ni er i närheten, gå dit! Alla blommor gör nämligen att det luktar underbart längst hela cykelbanan.

En väska.

 

Idag tänkte visa en väska jag sytt till Fyra Sorters Kakor, tänkte att det kunde vara kul att ha den på bild även här på bloggen när man tittar tillbaka i arkivet.

 

Bollfransen köpte jag en hel rulle av på second hand för ett tag sedan. Jag har blivit helt "bollfranstokig" och syr på den på alla möjliga och omöjliga grejer. Den som har bra minne kommer kanske ihåg denna lampskärm, den här väskan och inte minst laptopfodralet som jag visade i måndags.

 

Den röda väskan som jag visat upp i det här inlägget finns i "kakan" här.

 

 

Laptopfodral


Heeeej! Jag har inte glömt bort bloggen, även om man skulle kunna tro det om man ser till min uppdatering senaste tiden. Det här inlägget har jag tänkt skriva i flera dagar men ibland hinner man och orkar man inte med allt man vill ;-)

 

Men nu så! I förra inlägget visade jag en dragkedja jag köpt och tanken var att jag skulle sy ett laptopfodral. Dom fodral jag hittat i affären har varit så tråkiga och har dom inte varit tråkiga så har dom varit dyra. Därför bestämde jag mig helt enkelt för att sy ett.

 

Eftersom ett laptopfodral ska vara rätt tjockt för att skydda datorn så använde jag dubbelt fleecetyg som foder. Fodralet är sytt av mitt gladtyg och för att göra det hela extra festligt så pryds det av både bollfrans och zigzagband.

 

En separat tygpåse får duga till att förvara laddaren, mus och annat krafs som behövs till datorn.

 

Och tänka sig, utan att jag hade någon aning om det så visade det sig att jag kommer få användning av mitt fodral ganska snart... men mer om det senare.

 

Ny uggla.


Idag har vi fyllt på Fyra Sorters Kakor med nya fina grejer. Den här bokmärkesugglan var en av dom saker jag la upp. Du hittar den här.

Sen kan jag passa på att tipsa om att vi har en tävling också där man kan vinna presentkort hos oss. Mer info finns här.



rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥