Pinsamt?!

420313-30

Jag har rensat lite saker på vinden här hos mamma o jag hittade en del braiga (eller kanske inte) skivor. Några exempel på artisterna, Britney Spears, Spice Girls, Hanson, Blümchen, Robyn o en del av typen Absolut ´98 o Most Wanted. Rätt kul att lyssna på dom nu, hm, o vissa är ju rätt okej, hahaha o andra är det inte.

Besök hos mormor.

420313-31Idag cyklade vi till mormor o fikade med mackor o bullar o te :) Min mormor är snäll o bra o så fick jag träffa Nalle o Misso dom är roliga, Nalle blev helt till sig medans Misso mest var intresserade av att lukta på våra skor. Hahaha.

Jag fick dom här vantarna på bilden av mormor om jag lovade att göra klart dom ;) Hon hittade dom i en bortglömd låda, hon hade påbörjat dom med tanken om att de skulle bli en julklapp till mig för några år sedan men hon är alltid så, börjar på saker o glömmer bort det sen. Hursomhelst så blev jag glad!

Nu ska det strax lagas mat... hej sålänge!
Nästa: Stockholm

420313-29Imorgon på kvällen åker vi. Först ska det först tvättas på morgonen o sen blir det till att packa o fixa några småsaker innan vi åker.

Jag är inte alls förtjust i att åka tåg men vad ska man göra. Jag laddar alltid upp med massa saker jag kan göra på resan, korsord, tidningar, bok, kortlek, yatzy men det slutar alltid med allt jag bara sitter o glor rätt ut genom fönstret o på sin höjd kanske jag äter en medhavd macka. Blä!Idag har varit en vacker dag men strålande sol o friska vindar, fick nästan lite vårkänslor. Vi tog en cykeltur runt om i stan o så tittade på kaninerna som bor vid ett elverk (ja, eller vad det nu är). En mycket trevlig söndag måste jag säga, hihi.

Det var allt...

Jag har spelat Sims igen!

420313-27

Jag har spenderat en stor del av kvällen framför Sims men blev lite trött o tar nu en paus... Mikes lillasyster satt o spelade häromdan o hon smittade av sig! Jag har gjort ett eget kvarter o allt. Jag o Mike gjorde oss själva i Sims-version, haha.  Detta är vi, hm inte så lika direkt men dom är kära iaf o dom har t.o.m. en son (han är i hennes mage på bilden). Haha, jag gillar Mikes fula mustach ;)

Nästa?!

Kanske kan dessa strumpor bli nästa grej jag stickar. Har en hel del nystan av detta garnet nämnligen :)  I detta huset är det alltid jättekallt tyvärr o då är det rätt praktiskt med varma sockor, jätteskönt att ha istället för tofflor. :)

Snart klar

Nu är ena strumpan nästan klar. Får se om jag tar en bild o lägger upp sen :) Vet inte riktigt om jag gjort helt rätt på hälen men det får duga! Tycker det har tagit lite väl lång tid, hm, nästa ska jag försöka göra klar snabbare.

Jag gillar vintern...

... men just nu saknar jag sommaren.

Speciellt?!

Det känns som att det ska hända något speciellt imorgon, men vadå? Inget jag vet om men jag hoppas att det är något bra isf :)

Hängde här ett tag men det blev lite tråkigt i längden när de andra spelarna flippar ut o börjar rita heeelt andra saker än det som är meningen.

Hm, skulle vilja se Legender från övärlden, undrar om den är bra. Inte på bio, men sen när den kommer på DVD. Jag gillade i Kiki's delivery service, Det levande slottet, Min granne Totoro och även Spirited Away men Legender från övärlden verkar vara lite annorlunda. Med tanke på att det inte Hayao Miyazaki som gjort den, utan hans barn så är det kanske inte så kontigt. Alla människor har olika stil o så men ändå.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Booooring dag idag.

Idag har varit en tråkig dag o igår med så jag har egentligen inte så mycket att skriva om här. MEN tänkte ändå skriva nåt litet här.

Har fått en del stickat vilket är kul o det börjar ta fart på riktigt, kul att se hur sockorna växer fram ;) Wooooho. Det är trots allt mitt första riktiga stickprojektet om man bortser från enkla halsdukar o vantar som jag gjort tidigare.

Kanske kan dessa sockor bli nästa projekt. Hahaha, får se hur trött jag är på o sticka sockor när dom jag håller på med nu är klara.

Jag <3 Kitty

420313-21

Hur kan hon vara så söt? Det finns massor av fina saker man kan pyssla med som har med henne o göra. O då menar jag oääändligt med saker. Jippie. Hahaha. Jag vill vara i Japan så jag kan proppa mej full med Hello Kitty. Kolla in denna sida.

Den som söker den skall också finna!

Bandbroderi är fint!

420313-20

Lånade denna bok på biblioteket idag o det fanns massor av fint där i. Ska helt klart lära mig bandbroderi nåndag.

Hjäääälp!

Jag satt uppe länge igår natt o stickade på sockorna. När jag gick o lade mig var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Mitt i natten  vaknade jag av en mardröm, huuh. Jag drömde att jag stickade i sömnen så blev allt fel hela tiden, skulle räkna maskorna men tappade bort mig o sen så tänkte jag: jag kan ju inte sticka i sömnen heller, det är nog bäst jag vaknar nu o lägger undan stickningen o sover istället. Hahaha.

Idag har jag åkt...

.... rutschkana, ni vet en sån där som är som en cylinder man åker i. Helt svart inuti o så va den lååång. Jag minns inte alls att det var så läskigt när jag var liten :O Jag rekommenderar en rutschkane tur helt enkelt, för att få en glimt av barndomen, o eventuellt för inse det jag gjorde- att jag var modigare när jag var liten.

Vem hade kunnat ana det. Haha.

Lite klara broderier...

Tänkte visa lite av det som jag tidigare broderat!
Allt började med julbonaden a la 70-tal. Hittade den påbörjad hemma hos min mamma o så började jag brodera för jag hade tråkigt. Den är inte särkillt vacker direkt men på något sätt lyckades den väcka mitt intresse ;)
 Nu är jag fast.

Ny design

Nu har bloggen fått ett lite mer eget utseende med ny header o lite andra färger. Ännu finns det lite saker kvar att fixa. Gäller bara att jag ska lyckas klura ut hur man får till det. Har fått mycket hjälp av denna sida, så tack för det!

O föresten... om av en händelse något på denna blogg skulle se kontigt ut i din webläsare är det nog för jag gjort en miss någonstans, säg gärna till då!

Hej så länge!

Sött o fint.

420313-8 420313-9

Lånade denna bok på biblioteket o det fanns en del fina saker där i bla dessa två. Ska komma ihåg det till framtiden! Uh, det finns så mycket fint jag vill göra så jag vet inte hur jag ska hinna med allt eller var någonstans jag ska börja.

Nu så...

420313-1

Okej, dags för det första riktiga inlägget :)
Jag stickar dessa sockar just nu. Har inte kommit så långt tackvare (?), ehh snarare på grund av en hel del missöden på vägen, men nuuu så!

hello


En blogg, wooohoo.

Här kan jag skriva om sånt som är ball, så titta gärna in igen lite senare när jag fattat hur detta funkar!

Tjohooo, heej.


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥