Dåligt...

... med uppdateringar här och så får det förbli ett tag. Mamma som var här med sin bärbara dator+internet åkte i tisdags så nu får jag åka till M´s föräldrar och snylta lite internettid ;-) Får tidigast igång internet i början på juli. Känns som evigheter trots att det bara är några dagar kvar. Hihi, jag är nog liiiite databeroende tror jag. Kan behöva en liten avväjning.

Hoppas ni har det bra tills vi hörs igen!

Sräckfilm, pizza och sånt.

Vi har haft trevlig kväll med film, popcorn och hemmalagad pizza och vänner. Såg Under ytan med Michell Pfeiffer (stavning?), har sett den typ tusen gånger men den är lika läskig för det. Gillar inte skräckfilmer egentligen för jag är sån räddhare, hihi, nu kommer jag inte våga bada i badkaret på länge *blink*

Imorgon (egentligen idag eftersom klockan är mer än tolv) kommer mor min hit och ska sova tills på tisdag. Jag ska tvinga henne hjälpa mig att packa upp. Snäll jag är va?!

Balkongmöbler.



Jag drunknar snart, vet inte vad jag ska göra av alla saker. Buuuhu. Massa grejor jag aldrig kommer använda, får bli till att ge bort. Tänkte ställa allt på vinden sålänge men ingen av nycklarna vi fått passar till låset. Så dom får helt enkelt stå kvar i vardagsrummet ett tag till.

Min mamma som är på besök i stan kom hit i morse, hon hade varit och köpt balkongmöbler, en blomma och fika. Kommer bli fiiiint på balkongen wiiiie. Ska bara slänga en massa grejor som står och skräpar där först.

Hoppas ni haft en trevlig midsommar. Tjoooohooo.

Saker, massa saker.

Har fått lite ordning och reda här...

... men jag undrar en grej. Var kom alla dessa prylar ifrån? Har jag köpt dom eller kanske fått dom men när då? Jag känner mig lite som en senil gumma hihi.

Rörigt.

Det ordet beskriver hur mitt liv ser ut just nu. Har precis flyttat och jag drunknar i ouppackade saker som står överallt. Har inte fått igång internet ännu, sitter på lånad dator. Återkommer när jag fått lite ordning på saker och ting.

Välutrustad villa med miniträdgård.

Ett hus till, det här är lite större än det förra. Väntar också på att simmar ska flytta in. Vem blir det måntro?





















Ja, som ni ser villan har allt man kan tänkas behöva. Passar ett par utmärkt och det finns även lite plats över om familjen skulle utökas. :-)

Romantisk minivilla vid havet.

Jag hade tråkigt igårkväll när M jobbade så satt jag och spelade sims. Det här huset har jag laddat ner men byggt ut lite och inrett. Nu står det bara och väntar på att någon ska flytta in.















Det var det hela... det är inget stort hus precis. Lagom till en ensam sim eller kanske passar det ett nygift par. *ler*

Inbakad fläta och ett kort.



Grannflickan är såååå söt. Igår vaknade jag av att hon plingade på dörren. Hon skulle ha födelsedagskalas och ville att jag skulle göra en inbakad fläta i henne hår. Och så fick jag det här fina kortet av henne för att vi ska flytta. Och hon hade klistrat på sitt allra finaste HelloKitty-klistermärke. Hur sött är inte det!

Mats nya hus.

Jag har fått i uppgift att bygga om Mats hus. Han ringde en dag och sa att han befann sig på Cuba men att han hade lite bråttom för han skulle på planet till Mexico, hursomhelst så ville han att huset skulle vara färdiginrett och klart tills han kommer hem. Han hade svårt att säga exakt när han skulle vara tillbaka men sa att det skulle dröja två-tre månader. En skiljsmässa som den han just gått igenom tar på krafterna och han behövde tid att återhämta sig, vad passar då bättre än att resa runt jorden och få lite nya intryck.

Jag fick instruktioner om hur han vill ha huset och lite olika teman att välja mellan. Vi kan välja säga såhär att jag har med i stort sätt alla teman jag fick av honom, jag lät mig inspireras av hans jorden runt resa och här har ni resultatet.

Såhär ser huset ut nuförtiden:



Framsidan:



Mats nya bil, den är inte så tokig faktiskt:



Den lilla dammen på framsidan:




Altanen på framsidan, bilden tagen uppifrån:



Här finns plats för två personer att äta frukost, eller kanske middag:



Närbild på byrån med massor av växter och annat smått och gott:



Hallen:



Sporthörna med plats för två olika träningsmaskiner:



Vardagsrummet, soffan:



Vardagsrummet, teven och massa bokhyllor och plats för att göra upp en brasa, perfekt för kalla vinterkvällar:



Vardagsrummet, här kan man sitta och läsa:



Köket, matbordet. Mats favvodryck fick en egen plats i huset:



Köket, här finns gott om plats för att skära grönsaker och koka pasta:



Sovrummet, inspirerat av avlägsna platser på andra sidan jordklotet:



Sovrummet, skrivbord med dator är ett måste för Mats:



Badrummet, stort och rymligt badkar:



Badrummet igen ut en annan vinkel:



Då var vi klara med inomhusbilderna, här är altanen på baksidan:



Altanen på baksidan igen, det finns gott om plats att hänga:



Här kan man ligga och sola, blir det för varmt är det bara att ta ett dopp i poolen:



För att Mats ska underhålla sina gäster på bästa sätt har jag skaffat honom ett nirvanabås (är det så det heter?):



Om man vill slappa lite men ändå vara utomhus kan man ligga här, inte helt fel:



För att stimulera Mats konstnärliga ådra har jag placerat ett staffli vid dammen:



För romantiska kvällar, vad kan passa bättre än detta...



... det skulle väl kanske vara detta, ett dop i bubbelpoolen:



Mats bad mig ha med denna staty på en väl vald plats, tyckte detta passade fint:



Närmare titt på stayn:



Då var rundvandringen slut, bara en bild kvar. Huset plus trädgården sett uppifrån:



Här är Mats, just hemkommen från utlandet, han har precis packat ut alla kartonger ur flyttbilen:



Han får ganska snabbt ett tråkigt kontorsjobb, men för honom som är van vid äventyr ute i vida världen är det jobbet aptrist:



Och när han kommer hem är det bara att ställa sig och diska, bläää så trist:



Äta fruskot ensam, var det så livet skulle vara...



I sin ensamhet börjar han hänga framför dator:



Efter några kvällars chattande så fångar en tjej som kallar sig för "vitsippan" hans intresse:



Mats lever i en bubbla. Dagtid tråkigt kontorsjobb men nattetid är han lyckligast av alla när han får chatta med "vitsippan". En dag bestämmer hon sig för att överraska honom:



Mats som just är hemkommen från jobbet och inte alls känner sig fräsch blir chockad:



Men kan inte annat än bli superduperglad:



Här är hon "vitsippan" men irl heter hon Nelly:



Tiden går, de träffas oftare och oftare, hon är hans livs kärlek:



Det blir många kvällar som denna ovanför och som gräddet på moset lyxar dom ofta till det med att beställa kinamat:



Livet är underbart, Mats är säker på att han gör det rätta. Några månader senare är bröllopet ett faktum. Men jag trodde det var brudgummen som skulle stå där och vänta på sin brud, jajaa:



Där är han ju, och gästerna börjar strömma in:



Bruden är lyckligast av dom alla:



Fast gästerna verkar rätt glada dom med:



Här är dom för första gången som man och hustru. Bröllopskyssen:



Dags för fotografering, men de nygifta verkar ha svårt att koncentrera sig, dom har bara ögon för varandra och vill hela tiden visa varandra sin kärlek:



Det är inte lätt att vara bröllopsfotograf men jag lyckades till slut:



Dags för bröllopsresa.... men den får ni inte följa med på... inte jag heller för den delen *blink*

Mystiska böcker.

Bibliotek är lite mystiska och likaså böcker. Gå runt bland hyllorna, dra med fingrarna längst bokryggarna, titta på framsidan, öppna och läsa första orden. En hel historia som döljer sig och väntar på att bli läst.

Ibland tycker jag synd om böcker som ser tråkiga ut, dom ser bortglömda ut, står i ett hörn och ser ledsna ut, lite dammiga. Ibland lånar jag just en sådan bok så att den ska bli glad och ofta visar det sig att den inte alls är tråkig. Då blir jag arg på den som bestämt hur boken ska se ut.

Tyvärr låter jag mig ofta luras, dras till dom snygga böckerna som står och ser coola ut på hyllorna. Ni vet dom som ler största leendet för att blotta dom vita tänderna och rättar till håret så minsta lilla hårlock ligger där den ska. Jag går hem och ska läsa men orden bara snurrar i mitt huvud och det  säger stop inuti mig.

  

Den här boken lånade jag häromdagen. Den stod fint uppställd, lite för sig själv och på något sätt talade den till mig. Läs mig, jag lydde och tog med den hem.

Väl hemma öppnade jag och förflyttade jag mig till en annan tid och plats och utan att märka det så hade jag läst en bra bit.

Snart slår klockan midnatt och jag tänker överlämna mig i den här bokens våld tills sömnen tar mig. 

Godnatt...

 








Blommor, ballonger och kramar.

Idag tog M´s lillebror studenten och vi var där med blommor, ballonger och några kramar. Eftersom det var evigheter sedan jag visade bilder i denna blogg, om man bortser från sims-bilderna dårå så tyckter jag helt enkelt det var dax nu. Så dagen till ära, såhär såg jag ut idag.

  

One BIG problem.

Köpte just en drake, ni vet en sådan man flyger med i luften. Kostade en tia (!) på hemköp. Kul tänkte jag. Finns bara ett problem, idag är det nästintill helt vindstilla. Det är nästan aldrig vindstilla i Malmö, varför ska det vara det just idag? Grrrrrr...

Månprismakraft, förvandla mej!

Jag är kär i Sailor Moon. Flera dagar i rad har vi somnat efter ha tittat på minst tre avsnitt av denna serie. Åååh, jag vill så gärna vara henne. Snälla, kan jag inte få det.


Introt, spola fram till 0.27 ungefär så börjar dom sjunga o så.




Sailor Moon och de andra tjejorna förvandlar sig, jag bara älskar dessa scener.



rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥