Tickle the imagination!

 

Eftersom jag tycks fortsätta vara seg och därför inte alls lyckas skriva några intressanta inlägg på den här bloggen så tänkte jag att åtminstone skriva ett litet inlägg och tipsa om en för mig ny internettidning från Australien fylld med massa fint pyssel. Första numret kom ut i våras och om jag förstått det hela rätt kommer nästa nummer någongång i höst.

 

Hursomhelst, den är fylld med massa inspiration, intressant läsning blandat med fina bilder :-) Och ugglorna på omslaget är ju hur fina som helst, lite lika mina kärleksugglor. Klicka på länken så kommer ni dit första numret av Tickle the imagination finns.

Bloggfel?!

Jag har fått mail om att min blogg inte går att läsa med Internet Explorer. Ett felmeddelande kommer upp om att det är något script som är fel (eller något i den stilen). Jag vet tyvärr inte vad som är fel eller hur jag fixar det men jag ska försöka klura ut det. Om någon vet hur man fixar det eller har haft liknande problem på sin blogg får ni gärna tipsa om lösningar :)

Tills vidare kan man läsa min blogg med en annan webläsare. T.ex. Mozilla Firefox, det är gratis att ladda ner och installationsfilen finner man här.

Sen kan det ju vara så att dom som inte kan komma åt bloggen inte heller kan läsa det här inlägget men ändå ;-)

Elefant

 

Ännu ett ofärdigt projekt!

 

- Hej,hej lilla elefant. Jag lovar att du ska få bli klar någongång om inte allt för lång tid. Håll ut!

Nya tyger... igen.


Ytterligare två blommiga tyger har fått flytta in hos mig. Jag gillar blommiga tyger verkar det som och extra mycket gillar jag dessa två. Bilden gör dom inte riktigt rättvisa för det var himla stark sol på balkongen när jag skulle fotografera.

För bara ett par månader sedan skaffade jag mig extra utrymme för att få plats med alla tyger och pysselmaterial. Nu är det trångt igen. Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta problem. Hm, hur förvarar ni era tyger? Några smarta lösningar?

Inte klart.

 

Just nu har jag svårt att avsluta saker. Jag har hur många olika projekt som helst liggande. Vissa för att dom kräver att få mogna lite, andra för att jag har annat som måste få gå före och andra för att jag helt enkelt inte har någon energi till att slutföra.

 

Den här akvarellmålningen har legat ofärdig i någon månad eller så. Skälet till det är en blandning av anledning ett och två. Känns skönt att veta att den väntar på mig för jag ser fram emot att slutföra den :-)

Vänskapsarmband.Hoppsanhejsan, jag har visst "råkat" glömma bort bloggen en vecka eller två. Det var inte riktigt meningen men rätt skönt ändå. Men nu är jag tillbaka, tror jag ;-)

När jag var liten gjorde jag massor av sådana här armband men det var ett tag sedan, även om jag inte direkt är jättegammal. Haha.

För ett par år sedan kom jag att tänka på dom igen och skulle försöka göra ett men lyckades inte hitta någon bra tutorial på internet, så glömdes dom bort igen.

Men så för ett tag sedan såg jag att Lotten hade gjort ett par och efter lite googlande lyckades jag faktiskt hitta en tutorial som jag förstod mig på. Men det tog ett tag innan jag lyckades, måste jag erkänna. Hur klarade jag av det där när jag var liten egentligen?

Här finns beskrivningen som jag följt om du också vill göra ett.


rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥