Ofärdigt.

Jag håller på med ett nytt mönster som är en liten flicka och kanske kan det bli en liten pojke också med lite modifikationer ^ - ^

Det var ett tag sedan jag la upp något nytt mönster så när jag provvirkat klart och kollat så allt stämmer tänkte jag lägga upp mönstret här.

Sen vill jag passa på att tacka alla som gett mig den fina "kreativ-blogger-utmärkelsen", jag har uppdaterat det inlägget med dom nya :D

En enkel dekoration...

... kan man göra av mönstrat tyg som man klipper till och klistrar på filt. Sen dekorerar man med pärlor, paljetter, zigsagband, kantband eller något annat kul man har hemma. Jag har använt IKEAS tyg "Malena" och så satte jag en liten bjällra längst ner så om man kommer åt den plingar det lite försiktigt :)

Utmärkelse.


Jag har fått den här fina utmärkelsen av fem stycken bloggare
. Allakansy, frurehnspysselskafferi, glitterögon, crochetra och virkaholic. Tack så jättemycket allihopa ^ - ^

Uppdatering: Jag har fått utmärkelsen även av Kors i taket jag har en blogg, duodji och kungenomajkis. Tack så mycket :D

Sen skulle man visst berätta sju intressanta saker om sig själv samt ge utmärkelsen vidare till sju personer.

Om vi börjar med dom sju intressanta sakerna:

♥ Jag har oftast en väldans oordning bland mina grejor, i skåp, lådor, bland kläder och så (förutom typ två gång om året när jag får för mig att rensa). Trots detta vet jag exakt vad saker och ting finns. Det rådet organiserat kaos här hemma kan man säga.

♥ Jag är född och uppvuxen på en ö i Grekland och flyttade till Sverige när jag var typ nio år.

♥ När jag var liten var det bästa jag visste att hitta "skatter" i containrar och grovsoprum, nuförtiden försöker jag behålla min vuxna image(?) och nöjer mig med att gå på loppisar.

♥ Jag träffade min sambo på lunarstorm av alla ställen (någon som kommer ihåg lunar föresten?). Rätt otroligt var det egentligen eftersom vi båda loggade in i snitt en gång varannan månad. Ni kan ju tänka er hur långsamt konversationerna gick till en början :P

♥ Min morfars pappa (som jag aldrig träffat men ändå) tog en gång för länge sedan ett OS-guld.

♥ Ibland har jag så många ideér och saker jag vill göra att jag inte vet varken var jag ska börja eller sluta. Så sitter jag där paralyserad och inte gör någonting alls istället. Det är rätt störigt.

♥ När det är dags för en ny årstid blir jag helt kär i den och tycker att det är jättekul, praktiskt nog tröttnar jag lagom tills det är dags för en ny. Alla är mysiga på sitt sätt, dock kan jag ibland tycka att vintern är liiiiite fööör låååång.

Okej, hoppas det var tillräckligt intressanta saker. Inte så lätt att komma på sju stycken bara sådär.

Sen kommer det till att ge vidare denna utmärkelse till sju personer. Vissa av er har fått den redan men jag ville ändå ge er den och tala om att jag gillar era bloggar.

gallErry

Idas Kreativa

Krimskramsan

Ulliga Gulliga Saker

Crochetra

Pink Friday

Musseblomman
Ps. Dom söta smiliesarna kommer härifrån.

Flickr favoriter


Rad 1 från vänster:

sugarelf, tinyowlknits *, littlecottonrabbits, ..kiki, area thrifty one, **stina**
Rad 2 från vänster:
super ninon, super ninon, super ninon, 2 little banshees, rainbowproject, pampa mia pt
Rad 3 från vänster:
intiveda, ninainvorm, littlecottonrabbits, intiveda, rainbowproject, sjaek
Rad 4 från vänster:
handmaid Liset, tinyowlknits *, periwinklepenguins, periwinklepenguins, irenestrange, ElisabethD
Rad 5 från vänster:
sweet sweet life, irenestrange, OrangeZoo, Eva Blixman, Lallee, Jaravee
Rad 6 från vänster:
Tania Ho, Treenie Beanie, littlejennywren, TumbleberryToys, Bicho Fofo - Cláudia, *Priya


Visst är det gott med muffins?

Men den här muffinsen är tyvärr inte ätbar... dock är den väldigt praktiskt eftersom man kan gömma små saker i den ^ - ^ Köpt på Systrarna Grene för 30 svenska kronor :D

Kamerafodral.

Det jag hade var så tråkigt så jag virkade mig ett nytt :)

Veronicas hemliga virk-a-long - resultatet!

Idag kom sista mönsterdelen till den hemliga virk-a-longen... som visade sig vara en snöflinga i form av en flicka. Har ni inte hängt med under förra veckan så går alldeles utomordentligt bra att börja virka henne nu... mönster finns på Veronicas blogg- "Ulligagulligasaker".

Dessutom visade det sig att det kommer bli fler dockor... en för varje månad! Tänk vilken fin samling det kommer bli med alla tolv dockorna.

Ny flicka.

En liten jordgubbsflicka har bosatt sig här i bloggen. Det är nämligen såhär att den förra flickan fick för sig att hon skulle på en jordenruntresa. Vi får se om hon kommer tillbaka eller om hon helt enkelt trivs så bra där borta i något fjärran land. Kanske stannar hon där?

Hursomhelst, här är den nya flickan, jordgubbsflickan :3

Sadelskydd.


Jag tänkte visa vad jag virkade till min mamma i julklapp
. Ett sadelskydd! Mönster ur Hemmets Journal 37/09 men med några ändringar för att det skulle passa garnet jag använde.

Jag hade tagit bilder för att visa hur det ska se ut på en sadel också men dom bilderna verkar datorn ha ätit upp. Kan inte hitta dom helt enkelt, så detta får duga.

Kul och enkel att virka och himla praktisk så man slipper frysa om rumpan ^ - ^ Ska nog göra en till mig själv också.

Trevlig helg ♥

Cykel i papper.

Det är kul att klippa och klistra med olika papper. Lite pilligt ibland och svårt att få det jämt men, men ;)

Nu ska jag virka tredje delen i Veronicas virk-a-long. Hej så länge!

Veronicas hemliga virk-a-long.

Veronica med bloggen "Ulliga gulliga saker" har en hemlig virk-a-long. Idag postade hon första delen av mönstret som är huvudet på figuren. Jag blev precis klar och ser fram emot att få virka nästa del ^ - ^


Vill du också vara med? Här kan du läsa om virk-a-longen, här finns lista på det material du behöver och här är länk till första delen.

Hemma igen.

Och sen hela vägen tillbaka.

Rådjur i papper.

Jag är och hälsar på min mamma som bor i Stockholm, innan jag åkte gjorde jag det här rådjuret i papper. Väldigt kul och enkel att göra :)rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥