Virkad Kitty.Den här sötnosen bestämde sig för att flytta hem till oss igår. Och nej jag hade inget  med saken att göra eller jo kanske lite. Hihi. Jag tyckte det var lite svårt att få ansiktet fint med nosen och morrhåren och egentligen ska hon ha knappar till ögon men jag hade inga så jag broderade istället. Dessutom var hon svår att fota, ville inte sitta still i en sekund. Menmen man kan ju inte lyckas alltid... Här finns mönstret på henne och även en bättre bild. Fast min Kitty är inte exakt likadan för ibland gjorde jag lite som jag själv ville istället för att följa mönstret.

Och apropå Kitty så ska jag spela lite HelloKitty Online nu, bäst att passa på... betan slutar nämligen imorgon natt *snyft*
Postat av: Nergårds-Emma
URL: http://nergardsemma.blogg.se/ 2008-11-07 / 17:22:39

Åh, vilken sötnos! Jag måste skriva ut mönstret och spara det!


Postat av: M i n d i
URL: http://mindidagar.blogspot.com/ 2008-11-08 / 16:00:12

Men åh alldeles ljuvligt söt!

Vad duktig du är!!!Stor kram

M I N D I


Postat av: anna
URL: http://annabanan.blogg.se/ 2008-11-28 / 18:01:06

Söt!


Postat av: Ida
URL: http://my.opera.com/idaskreativa 2009-02-01 / 20:13:36

Hej! Vad kul att se en tjej i min ålder som gillar att virka :) Jag har virkat amigurumis ett tag, blev helt såld på dom men har precis börjat blogga så kika gärna in :) Har virkat tre kittydockor med samma mönster men tyvärr flyttade dom till tre små tjejer innan jag hann fota dom. Det är skitsvårt att brodera, har börjat använda vanliga ögon istället. Hur som så är dina amis jätte söta! :) Vänligen/ Ida, LuleåKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥