The Sims 2 - Livet i lägenget

För ett bra tag sedan installerade jag The Sims 2 - Livet i lägenget men jag har inte haft lust att spela så mycket senaste tiden men nu har det äntligen blivit av. Tänkte att ni skulle få följa med till Belladonnabukten, staden som kommer med expansionen Livet i lägenhet. Såhär ser stan ut:Nu när ni vet på ett ungefär hur stan ser ut så ska ni få bekanta er med Aimee, hon har nyligen varit och kollat på en lägenhet i stan och är intresserad av att flytta till dom finare delarna av stan.Några dagar efter visningen ringer hyresvärden henne och säger att lägenheten är hennes om hon vill ha den. Perfekt, nu ska det bara skrivas kontrakt och sen flytta in.Efter några dagar har hon hunnit packa upp det mesta.Eftersom Aimee flyttat till dom finare delarna av stan är hyran inte helt gratis och ung som hon är har hon inte hunnit skaffa sig något välbetalt jobb ännu. Hon bestämmer sig för att leta efter en rumskamrat, i tidningen finns massa annonser.Aimee fastnar för den här tjejens annons.En DJ måste ju ha massor av kontakter, perfekt tänker Aimee som kan behöva en och annan vän i den nya staden.Michelle hade inte kunnat komma mer lägligt, bara någon dag efter hennes ankomst är det nämnligen dags att betala första hyran. Vilken lättnad.Sådär det va alla bilder jag hade den här gången, kanske kommer det en fortsättning :-)
Postat av: idispidis
URL: http://skogstroll.blogspot.com 2008-09-17 / 09:16:40

woo ser kul ut. Det måste jag fixa.

Finns enbild nu. Det var minst sagt klurigt att ta hundfoton. Jag har sån respekt för hundfotografer nu.

Kramis bananis


Postat av: anna
2008-09-24 / 15:53:47

jag älskar sims men jag undrar var du har fått alla dina saker och fina frisyrer + kläder i från ?? , om du laddar ner var och hur gör man ?? svara gärna på min mejl poppisa@hotmail.com


Postat av: Viktoria
URL: http://stjernfalls.blogg.se/ 2008-09-24 / 16:09:37

Hej Anna.Jag ska skicka dig ett mejl :) Fast jag hinner inte just nu men sen ikväll!
Postat av: Kes
URL: http://edsvikenf.blogg.se/ 2008-09-24 / 21:10:30

Och jag undrar samma sak som "anna". Är det nya sims 3?? Är stort fan! Kan man få in det i sims 2???


Postat av: Viktoria
URL: http://stjernfalls.blogg.se/ 2008-09-24 / 22:24:51

Kes: Nä det är inte sims3. Det har inte kommit ut ännu.Anna: Jag skickar ett mejl med samma sak som jag skriver här nedan. :)Okej, här kommer en massa tips på hur man ska göra för att ladda ner grejor och var man hittar dom!Man kan ladda ner allt från hår, kläder, möbler, ögon, hudtoner, örhängen... ja allt möjligt helt enkelt.Vad man ska tänka på när man laddar ner saker är:

1. På vissa saker står det att en viss expansion krävs. Har du inte dom expansionerna som står angivna så ladda in ner just den prylen, då kan spelet flippa.

2. Se till att få med meshen. Det behövs när man laddar ner dom flesta saker, spelet kan inte visa det du laddat ner om du inte har meshen. Om vi jämför det hela med en tavla så är meshen själva duken som gör att alla färger kan synas. Ofta är meshen inkluderad (kolla då när du packar upp så att det finns en package-fil som heter något med mesh i namnet) men ibland måste man gå in på en annan sida och leta reda på meshen separatHar du kommit så långt att du laddat ner ett par grejor och vill ha dom i spelet så kolla den här länken, här står det hur man packar upp filen/filerna och var man ska lägga den/dom för att få in dom i spelet. http://forum.there.se/showthread.php?t=24 Där finns det också förklarat hur mesher funkar.Sen en liten lista på bra sidor där man kan ladda ner olika saker.

Två stora sidor med i stortsätt oändligt med grejor att ladda ner är http://www.thesimsresource.com/ och http://www.modthesims2.com/ Där finns mycket fint! Och här nedan listar jag lite olika sidor som jag tycker har fina saker.

Här finns fina kläder att ladda ner:

http://www.inbeatz.com/sims/index.php

http://www.annamariasims2.com/index.php

http://www.thesimsresource.com/artists/Lianaa/

http://www.stylistsims.net/

http://www.lianasims2.net/index.php

http://www.all-about-style.com/Här finns fina möbler:

http://www.thesimsresource.com/artists/mirake/

http://mangosims.free.fr/

http://www.simsinparis.com/

http://www.thesimsresource.com/artists/Birgit43/

http://www.thesimsresource.com/artists/linegud/

http://www.holysimoly.com/

http://www.simplystyling.de/homesims2.htmlHär finns fina hår:

http://www.peggyzone.com/html/index.html

http://www.rosesims2.net/

http://www.raonsims.com/item/detail.php?num=181&cat1=1&page=1&key=Och så vill jag tipsa om den här sidan http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ Där kan man ladda ner BETALPRYLAR GRATIS!!!

Här är en bra sida med massor av länktips till olika nedladdningssidor http://forum.there.se/showthread.php?t=51

Hoppas detta var till någon hjälp... Har jag glömt något eller undrar ni något mer så fråga gärna igen :)


Postat av: Kes
URL: http://edsvikenf.blogg.se/ 2008-09-24 / 23:23:13

VAD SKA MAN SÄGA! TACK!!! Jag har själv inte vågat ladda ner grejer till sims sen jag höll på med variant nr 1 och råkade kracha hela datorn med virus... Kanske ska man försöka sig på det igen! :)


Postat av: Anonym
2009-06-01 / 17:49:30

:O:O

På bilden där det står Michelle 26 år, Jobbar som Jd så ser hon ut precis som Malena Erhman eller vad hon heter i ansiktet :D:DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥