Operation: Balkongstädning.


Ja, det är vad jag roat mig med idag.
Bilden tog jag efter att ha städat bort och slängt två svarta sopsäckar med bråte. Det blir vääääldigt mycket skit att städa upp om man gör så som jag gjort i vinter... slängt ut en massa skräp på balkongen istället för att ta hand om det.

Nu kan man iaf se golvet där ute men det är fortfarande massa jobb kvar. Jag har nämligen storslagna planer för balkongen. Tyvärr kan jag redan nu säga att det inte kommer bli så värst storslaget men i all sin enkelhet kommer det vara rätt mysigt ändå. Det är jag helt säker på ^ - ^
Postat av: Frida
URL: http://baraforidag.blogspot.com 2009-04-07 / 07:56:52

Så roligt att du lämnade en hälsning hos mig! Jag ser att din balkong är väldigt lik den jag hade när jag bodde i din stad, jag hade min lägenhet på Vitemöllegatan. Håller med dig om allt du skrev - klart jag bär med mig små guldklimpar från ställen där jag varit. Det är bara så tråkigt att det ska vara 160 MIL mellan mig och t ex den där kycklingkebaben... ;)


Postat av: lolla
URL: http://lollashus.blogg.se/ 2009-04-07 / 11:34:54

hejsan

trevlig blogg du har, hit kommer jag fler gånger

sååå roliga saker du gör....

kram lolla


Postat av: Matilda
URL: http://www.matildasalmen.com 2009-04-07 / 12:20:07

hihi, så du balkong-fixar också! :-) härligt härligt!
Postat av: Cat
URL: http://sagofe.blogspot.com 2009-04-07 / 13:24:17

Nu ska vi se om det funkar... Har försökt kommentera de flesta av dina senaste inlägg, men det har inte gått.Skönt att se att det inte bara är jag som använder balkongen som sopstation under vintern ;-)Skulle vara kul att se hur det blir sen när du gjort verklighet av dina planer.KramKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥