Pip-Larssons



Det är något speciellt med barnserier, jag blir alltid helt kär i dom. Denna gången är det Pip-Larssons jag fått på hjärnan. Serie på 12 vasnitt gjord efter Edith Unnerstads bok "Kastrullresan".

Larssons består av mamma, pappa, sex barn och en på väg. Dom bor ihopträngda på ett rum o kök, det hela utspelar sig i efterkrigstidens Sverige. Deras griniga granne, en gammal tanta ser till att få dom värkta och då kommer dom på idén att åka till barnens moster och på vägen sälja pappa Larssons nya uppfinning- en superkastrull.

Hittade inget vidare bra klipp på youtube men i detta säljer dom sin första kastrull. Det roliga kommer i slutet så om ni orkar se gärna hela ^^
Postat av: Veronica Tingvall
URL: http://ulligagulligasaker.blogspot.com 2009-02-02 / 09:35:26

Jag älskar också pip-larsons. Har du settt den gamla filmen (Kastrullresan)? Oh vad den är underbar, jag har sett den hur många gånger som helst.



Hoppas du får en härlig dag, Kram/Veronica


Postat av: Elin
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/ 2009-02-02 / 09:37:15

Älskar också alla barnfilmer som man själv såg på när man var liten. Alla dom filmerna sitter man och ser gärna på tillsammans med sitt barn :)


Postat av: Elin
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/ 2009-02-02 / 13:42:41

Alla kvitton och papper ligger lite överallt förutom i min handväska... Dom ligger i skötväskan, i bilen, i köket, på kotoret.... :D


Postat av: S A O S . B L O G G . S E
URL: http://saos.blogg.se/ 2009-02-03 / 00:16:04

svar: javisst är dom finfina! (^^,)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥