Värmeljushållare i betong.Det här mitt tredje bidrag i Panduro Concrete Challange. En värmeljushållare i betong som jag gjutit i en pepparkaksform och "klätt" med pärlplattepärlor. Väldigt enkel och kul att göra och går att variera en himla massa genom att använda olika formar och olika slags pärlor.

Jag spelade in en film om hur jag gjort också, så om någon vill veta mer så är det bara att kolla in den :)

Jag har gjort en sak till i betong som jag kommer visa innan fredag (det är sista tävlingsdagen) så om ni vill veta vad det är kom tillbaka imorgon eller i övermorgon.

Postat av: Marie
URL: http://www.cupcake.se 2010-06-16 / 19:26:33

Vilken bra video! =)

Lycka till i tävlingen!


Postat av: Denice
URL: http://minapyssligheter.blogspot.com 2010-06-16 / 22:37:19

Det gick ok med garnkorgen. :-) Som tur var så var det bara bebiskräks så ett par nystan fick jag kasta, resten klarade sig. Men efter det så fick mina garner flytta ut från vardagsrummet, och de har fortfarande inte fått flytta tillbaka. Nu bor de i några kassar i min garderob istället, och de jag använder just nu får flytta ut i en bag varje kväll. Vad gör man inte för att skydda sina små älsklingar :-)


Postat av: toffs
URL: http://toffsanstexter.blogg.se/ 2010-06-17 / 09:36:14

Mycket snyggt, och spännande med pärlor i också!


Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/ 2010-06-17 / 18:56:39

Vad snyggt ;) bra jobbat!


Postat av: Victoria
2010-06-18 / 08:20:26

Hej du!

Vilken kul, inspirerande blogg du har! :)

Jag har nu införskaffat mig en rulle med jättefin tapet och vill tapetsera lite lådor, men har inte läst någonstans om vilket lim som är bäst för detta! Vad använder du? :) Ha det bra! / Victoria


Postat av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥
URL: http://stjernfalls.blogg.se/ 2010-06-18 / 13:22:50

Victoria:Hej och tack för dina ord :)Prova att använda tapetklister och göra "som vanligt" när man tapetserar. Om jag inte har tapetklister hemma så händer det att jag använder mig av något slags allroundlim som funkar på trä och papper :)Lycka till och hoppas det blir snyggt :DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥