En himla röra.


När jag ska sy lyckas jag alltid stöka ner en massa. Jag drar fram tyger, trådar, knappar och allt möjligt som kan tänkas behövas och sedan hamnar det på golvet.

 

Där sitter jag sedan och funderar över hur jag ska kombinera allt. Väldigt praktiskt på det sättet att allt får plats och blir overskådligt, inget bord som blir överbelamrat och inga saker som ramlar ner.

 

MEN och det är ett stort men... det är inte allt för smart trots allt för efteråt är min rygg inte så glad ;-)

 

Ovan bild på mitt skrivbord där datorn står men som också får agera syhörna och nedan ett kollage på all röra. På sista bilden kan man skymta vad det är jag sytt. Visar när det är klart!

 

Postat av: Karin Handin
URL: http://hostosabiten.blogspot.com 2010-11-17 / 22:53:53

Oh ja, drömmen vore ett STORT extrarum med massor av skåp och hyllor och bänkar att lägga upp alla tyger och grejer. Och symaskinen.Själv jobbar jag med tyger, mönster, tillskärning och allt annat vid vår köksö. Stående.Symaskinen står på köksbordet. Ska vi ha helgmiddag blir den förspisad på en av stolarna.Urjobbigt, för vår köksö är en enda oreda jämt. I stort sett. När den är städad innebär det att jag inte syr. Och det är ju trist.Ha en trevlig kväll!Mvh,

Karin "tösabiten"

http://hostosabiten.blogspot.com


Postat av: Sofia
URL: http://pysseltajm.blogg.se/ 2010-11-18 / 15:13:51

Sv: Tack så mycket! :D Jag har förresten lagt till dig på Flickr :3 Crafting WWorld har jag som nickname där ^^


Postat av: Sanna
URL: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/ 2010-11-18 / 15:39:46

Ja när man skapar så blir det gärna lite rörigt, men jag inbillar mig att lite röra kan vara inspirerande också.. ;) hihi..SV: Ja det skall bli spännande att komma igång med säljbloggen.. =)Ha en toppenhelg!

Kraaaaam

Sanna


Postat av: Frk pyssel
URL: http://pysselmama.blogspot.com/ 2010-11-20 / 08:51:54

Haha, så där skulle det se ut här också OM det inte fanns katter och barn ;-) Din kanin vill inte röja bland grejerna?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥