Det där roliga jag pratade om...


 

Det här är ett tidsinställt inlägg för jag, min bror och min sambo sitter just NU i ett flygplan påväg till Grekland. Kul va?!

 

Ni som följt min blogg länge har kanske koll på att jag är halvgrek och har därför familj i Grekland. Tyvärr kan vi ju inte träffas så ofta även om vi tack vare internet ändå kan ha "nära" kontakt men nu ska vi alltså träffas. På RIKTIGT. Åh, som jag längtat!

 

Min pappa skymtar på bilderna här ovan och på bilden här nedanför kan ni är min lillasyster som nu förtiden är hela fem år äldre ;-)

 

Postat av: Husfrun
URL: http://villafreja.blogspot.com 2011-04-12 / 11:52:08

Vad kul, ha det så trevligt :)


Postat av: stina
URL: http://stinaberggren.blogspot.com 2011-04-12 / 14:55:09

hoppas du får en skön semester och familjeträff! här regnar det och jag får kämpa med att inte vara allt för avis. ;)


Postat av: Lina
URL: http://minetteandminou.blogspot.com 2011-04-12 / 22:33:42

Hej där! Vet du vad? Du är en VINNARE! :) Du vann min bloggtävling och har ett pysselpaket att vänta. Vet inte riktigt vad som hände. Trodde intresset skulle bli större. Har ju ändå uppåt 100 bloggläsare om dan vissa dar, men kanske var det den dåliga bilden på bloggvinsten som gjorde att dragningen blev...hm...vad ska man säga...överflödig. Fick hela....håll i dig nu....ETT svar! Och det var ditt! skratt. Så kan det gå. Är ändå såååå tacksam för ditt svar så jag slänger med lite extra grejer i paketet. Hör av dig till mig när du kommer hem, på minetteandminou@gmail.com med adress och så. Hoppas du får en härlig resa och att det blir riktigt kul att träffa släkten. Ta med dig lite sol hem, för här har det varit grått idag, Stor kram! /Lina, din vän i etern!:)


Postat av: Frk pyssel
URL: http://pysselmama.blogspot.com/ 2011-04-15 / 09:12:14

Men åh vad roligt, ha det alldeles underbart!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥