Finaste shoppingväskan.

 

Som ni kanske vet (om ni bor i landets sydligaste delar) så på pågår just nu den årliga Malmöfestivalen. I år har det blivit två besök på festivalen för mig, ett i lördags och ett idag.

 

På Gustav Adolfs torg passerade vi tidningen Allas stånd och jag kunde inte motstå den här fina shoppingväskan från Pip Studio. 99kronor fick man betala för att starta en prenumeration på 7 nr och så fick man väskan, krämen och ett första nummer av tidningen på köpet. Det tyckte jag var ett bra erbjudande.

 

Postat av: Birgit Zentio
URL: http://www.bizenpysslar@tele2.se 2011-08-24 / 19:31:50

Härlig väska som jag också velat ha om jag varit där....

Bor alldeles för långt bort, tyvärr.

//BiZen


Postat av: erry
URL: http://gall-erry.blogspot.com 2011-08-24 / 23:07:03

Åh, den är fin ja. :) Tack för att du påminde mig om den, jag har den ståendes i något hörn och glömmer alltid bort att använda den.. :P


Postat av: izza
URL: http://isabellehahnebroling.blogg.se/ 2011-08-28 / 12:29:28

Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling


Postat av: Anna
URL: http://stadshimmel.blogspot.com 2011-08-30 / 10:13:14

Superfin! Älskar Pip :-)


Postat av: Sandra Rönningen
URL: http://hackmorasandra.blogspot.com 2011-09-06 / 16:55:12

Ojojoj vilken fin! Älskar mönstret och komponeringen! Ska helt klart ta mig en titt! =)Har förresten en liten utlottning på min blogg. Kika gärna in och var med om du vill!Kram SandraKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥