Blå och rosa armband.


Jag gillar att ha armband på mig och jag gillar att göra armband = bra kombination. Igår köpte jag fina pärlor och stenar och pysslade ihop det här armbandet.

Bilden gör inte dom rosa stenarna rättvisa (dumma vintermörker som gör det omöjligt att fota). I verkligheten har dom en starkare och intensivare mörkrosa färg som passar fint tillsammans med dom blå pärlorna.

Vet inte hur många foton jag tog för att försöka fånga deras riktiga färg men det gick helt enkelt inte. Så detta får duga :-)
Postat av: Alicia
URL: http://aliciadala.blogg.se/ 2011-12-16 / 16:00:08

Fint! :)


Postat av: Petra
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com 2011-12-16 / 21:48:58

Ja, armband är mitt favoritsmycke! Har nog hur många olika som helst. :-)Ang. Pinterest så har jag precis öppnat ett konto och jag heter Petra Nuhma. Så sök på det. Ska leta upp dig.Gillar din nya bloggdesign supermycket. föresten! Kram


Postat av: Linda
URL: http://helsingestintan.blogg.se/ 2011-12-17 / 10:32:01

Jättefint armband! :)Sen tänkte jag hälsa att din design verkar ha hamnat lite snett, jag får fram hela menyraden först, och får scrolla ner en bra bit innan själva inlägget kommer. Eller är det bara jag och mitt mozilla som har det här problemet? I alla fall, tänkte bara att du skulle veta det, kram! :)


Postat av: Linda
URL: http://helsingestintan.blogg.se/ 2011-12-17 / 12:23:02

Hej igen!

Jag hade testat att trycka f5 flera gånger utan resultat, men nu plötsligt funkade det och den nya designen funkar hur bra som helst, och är hur fin som helst! :)

Ha en bra dag :)


Postat av: Tilda
2012-01-03 / 18:45:47

Hej :) Jätte fin blogg. VAd köpte du pärlorna?? (Jag skulle bli glad för svar för jag vill göra ett till min mamma) Kram Tilda :)


Postat av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥
URL: http://stjernfalls.blogg.se/ 2012-01-03 / 18:50:28

Svar till Tilda:Tack :) Pärlorna är köpta på en liten butik i Malmö som heter Davidhalls pärlor. Om du bor i Malmö (eller närheten) så är det en jättebra affär för att handla pärlot :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥