Min nya papperskorg.Ibland funderar jag lite över vad det egentligen är jag skriver om här på bloggen.
Jag tänker efter och kommer fram till att vissa inlägg kanske inte är så hemskt intressanta egentligen. Som detta. Hur många av er är intresserade av att se min nya papperkorg?

Fast till mitt försvar får jag passa på och berätta att jag faktiskt "tapetserat" den. Så eftersom detta är en pysselblogg så borde ni ju åtminstonde tycka att det är liiiite intressant?! Haha.

Papperkorgen var från början svart och plastig och är nog egentligen inte ens en papperskorg. Men jag var i desperat behov av en sådan så den fick duga. Efter att jag tapetserat den med detta fina papper och dessutom dekorerat med ett gult zigzag-band längst ner så tycker jag faktiskt att den blev helt okej.
Postat av: Camilla
URL: http://outthewindow.blogg.se/ 2011-07-21 / 06:07:18

Tjusigare papperskorg får man leta efter!


Postat av: Lobben
URL: http://pysselknap-lobben.blogspot.com/ 2011-07-21 / 07:03:42

Håller med dig om att det man skriver på bloggen kanske inte är särskilt intressant för andra. Men samtidigt är det väldigt kul att surfa runt och se vad andra gör. Papperskkanonfinorgen tycker jag blev


Postat av: ☆ m a l i n .
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/ 2011-07-21 / 07:46:42

Jag hade precis samma fundering om min blogg häromdagen, ibland skriver man mest bara blaj för att det är tankar som vill ut, men som ingen annan kanske egentligen vill läsa :)

Det här inlägget däremot inspirerade mig verkligen! Har aldrig ens tänkt tanken att man kan piffa upp en tråkig papperskorg :) blev jättefint!


Postat av: Cecilia
2011-07-21 / 08:49:00

Det var en finfin papperskorg tycker jag :)Ville egentligen bara säga att jag tycker du har en så fin och inspirerande blogg, en av mina favoriter. Ditt kaninmönster var den allra första amigurumin som jag virkade (hade bara virkat grytlappar tidigare), och nu är jag helt virkberoende :)!! Knåpar till och med ihop egna påhittade figurer nu!! Så tack för en jättefin blogg och för att du är så generös med mönster och beskrivningar!


Postat av: Petra
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com/ 2011-07-21 / 10:16:02

Haha! Förstår hur du känner. Jag tänker likadant ibland "hur intressant är det här egentligen?" när jag skriver något.Men jag tyckte nog allt att din papperskorg va lite intressant. Framför allt väldigt tjusig! :-)


Postat av: Linda
URL: http://redish.blogg.se/ 2011-07-21 / 10:58:17

Jag tycker att allt du skriver på bloggen är intressant, fastän jag är dålig på att kommentera. Du inspirerar och visar nya lösningar på saker som jag själv aldrig hade kommit på. Som det här. Jag har själv en tokful, knallorange plastpapperskorg alldeles här intill, men nu kanske jag ska ta tag i saken och piffa upp den med något snyggt papper :)


Postat av: Julia
URL: http://designoholics.blogg.se/ 2011-07-21 / 22:08:22

Klart det är kul att se en piffad papperskorg. Glada färger gör en alltid inspirerad o glad. Kollar ofta ändå mest på bilderna i bloggar, texten kvittar för det mesta. Hahah. :)


Postat av: Lovisa
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/ 2011-07-25 / 09:50:50

Fint!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥