Virkat till Tyghusets Hantverksmarknad.

Jag har virkat en hel hög med jordgubbar, tårtor och lite annat och skickat det till Tyghusets Hantverksmarknad i Malmköping. Så där kommer dessa godsaker säljas.

 

Butiken ser supermysig ut på dom bilder jag sett och jag tycker det är synd att den inte ligger lite närmare. För det hade varit kul att besöka den! Men om ni bor i närheten så finns den alltså i Malmköping och imorgon(20:e juli) är det tydligen marknad på torget och där kommer Nina som driver butiken stå och sälja :-)

 

Fjärilsstämpeln som sitter på etiketterna och syns i bakgrunden på bilderna har jag gjort alldeles själv och är en av många stämplar som jag gjorde när jag upptäckte att man kan göra stämplar av sudd.

Postat av: Stina
URL: http://stinaberggren.blogspot.com 2011-07-19 / 11:08:31

vad söta! man vill ju bara äta upp dom där tårtorna och jordgubbarna! :)


Postat av: Husfrun
URL: http://villafreja.blogspot.com 2011-07-19 / 12:32:09

Men vad kul, lycka till med försäljningen. Hur kom det sig att du blev säljare där?

Kram.


Postat av: Fiff
URL: http://fiffelochtrad.blogspot.com/ 2011-07-20 / 16:27:10

Det ser finfint ut! Men jag kom egentligen in för att säga att jag va på kiviks marknad igår, o så helt plötsligt såg jag "ditt" omslagspapper där, det du har här som bakgrund :-) Det va kul! Kram


Postat av: S P R A L L I C E- a splash of color in everyday life!
URL: http://sprallice.blogg.se/ 2011-09-11 / 12:50:21

Man blir så himla glad av din blogg! Älskar virkade saker och önskar att jag var duktig på det men så är det icke. Aja, jag kan iallafall njuta av bilderna på dina fina konstverk:D


Postat av: Ellinor
URL: http://franmitthjarta.n.nu/ 2011-10-09 / 16:43:07

Underbart fina grejer! :) man blir riktigt sugen på jordgubbar när man ser dessa!!KOlla gärna in min sida :) http://franmitthjarta.n.nu/Ha en fortsatt trevlig helg!


Postat av: Linda
URL: http://flashbird.blogg.se/ 2011-11-01 / 20:41:29

Jordgubbarna var jättefina! Hur virkar du dessa "trekanter" till det gröna på toppen av jordgubbarna? :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥