Promarkers tuschpennor

 

Något som jag har önskat mig länge är Promarkers tuschpennor så när jag fick ett presentkort i julklapp på Panduro passade jag på att införskaffa lite av deras pennor. Yay, äntligen :-)

 

Så om någon undrar vad jag har sysslat med under lördagskvällen kan jag tala om att jag har haft hur kul som helst med mina nya pennor.

 

Insåg precis att det här är kanske stans tråkigaste blogginlägg men jag lovar att visa vad jag ritat under kvällen. Det blir kanske ett roligare inlägg då, om inte annat blir det sötare och färggrannare ;-)

Postat av: pysselpralinen
URL: http://pysselpralinen.blogspot.com 2012-01-22 / 01:10:12

Haha:) Faktiskt inte tråkigt alls! Tvärtom gör det mig väldigt sugen på att prova dessa pennor! Ser fram emot att få se resultatet av din provning!:)


Postat av: Teres Rundkvist
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com 2012-01-22 / 23:17:55

Tror att du kommer att bli mycket nöjd med ditt köp. Har använt mej av promarker pennor i rätt många år nu (färglägger stämpelmotiv med) och gillar dom massvis./ Teres


Postat av: alexandra
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/ 2012-01-23 / 00:12:10

Snygg blogg! Följa varandra på bloglovin?:)


Postat av: ♥ EVA ♥
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/ 2012-01-23 / 12:14:38

Vilken underbart inspirerande blogg du har ! Blir hur glad som helst av alla dina fina skapelser...hit kommer jag att återvända !♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA


Postat av: Elinor
URL: http://www.elinorso.se 2012-02-16 / 12:47:20

Har själv använt Promarker länge, de är helt överlägsna! Jättefina hudfärger finns också. Bra köp! Panduro är dock dyra, de brukar vara några kronor billigare i scrapbookingbutiker eller hos creativa.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:rss
VeggieToppen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥